I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
gad vide om jeg er gået ind i overgangsalderen. jeg synes jeg sveder konstant ligei øjeblikket! især når jeg er på job, men lige nu sidder jeg ret op og ned i min sofa og sveder hel vildt. det er fandme klamt og irriterende. jeg har endda lige været i bad.

var til fødselsdag hos R og L i aftes. kliken. jeg ved ikke hvorfor, men da jeg kom følte jeg en ulyst til at være der... det blev dog lidt bedre og det blev hyggeligt. vi spillede drikke-jeopardy og jeg som ellers hader spil, gik utrolig meget op i det.
så ville vi i byen. eller, nogle af os. A havde fået nogle VIP-billetter plus gavekort til en flaske sprut på et meget smart og trendy sted.
når vi skal i byen, brokker vi os altid over at vi ikke kender nogle steder og for det meste ikke gider betale entre. så jeg var klart fortaler for at prøvede det trendy sted af - nu vi kunne komme gratis og ovenikøbet få sprut. hvis det var nederen, kunne vi jo altid bare gå igen, uden noget var gået af os.
meeeeeeeeeeen nej. alt skulle selvfølgelig gøres til et problem og R gad kun være et sted med musik hun kendte. så fire af os endte med at tage hen på et total neder provinsagtig diskodasko, hvor vi ca. var 10 år ældre end alle andre. dj'en var helt håbløs, så hver gang vi havde danset til ok nummer, skiftede han til noget lort, så vi ikke gad fortsætte.
måske var jeg også for ædru til sådan et sted. T hældte shots på mig (apropos provins og unge mennesker), men lige meget hjalp det.
ved halv tre tiden cyklede jeg hjem. de andre blev et kvarter længere og skred så også hjem.

i dag har jeg sovet længe og tusset lidt rundt. drukket kaffe. ordnet en masse praktiske ting på nettet.

meddelte forresten min leder i går, at hun kan regne med at få min opsigelse i løbet af næste uge.
hun blev ikke glad.
men det kan joikke ligefrem komme som en overraskelse, for jeg har hele tiden sagt "til efteråret". hun prøvede på at overtale mig til at blive, bl.a. ved at spille på at jeg sikkert ikke ville være en god arbejdsløs... men altså... jeg har besluttet mig. jeg er sååååå træt af det, og jeg trænger til at gøre noget andet. jeg skal sgu nok få skrevet ansøgninger. jeg vil også gerne på noggle kurser, hvis det kan lade sig gøre.

ellers... sker der ikke så meget. nå jo! det ser sgu ud til at min BROR har fået en kæreste! i nordjylland. som har et barn. held og lykke, brormand, siger ejg bare.

skal babysitte i aften. i endnu en vild lejlighed. fatter ikke at folk kan være så rig. har ikke dårlig samvittighed over at tage 100 kroner i timen for at sidde og se tv mens børn ligger og sover i værelset ved siden af, så. når man kan bå i sådan en lejlighed, kan man nok også betale det, uden at det betyder noget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget '*** er publiceret 25/08-2007 16:55 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.