Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
så er jeg for tiden uheldig med dem som jeg giver mig i lag med. I dag blev jeg erklæret umoden og skulle tage at blive voksen. Sidder lamslået og tænker – hva dælen skete der lige.
Min far ringede. Påhænget har ikke været hjemme i et par dage – hvilket jeg godt viste. Hendes ex ven som hun befandt sig hos – havde ringet til datteren, da påhænget havde skidt, pisset og brækket sig ud over det hele. Datteren havde så ringet til min far og sagt, at HAN SKULLE køre hen med medicinen, da hun lå og var mere eller mindre bevidstløs. Jeg kørte hjem til min far for at køre ham. Sagde til ham da jeg kom ind, at jeg synes helt ærlig ikke at han skulle køre derhen, da det ikke kunne være rigtig at det var hans ansvar, når hun bare blev væk. Kunne se at han i bund og grund heller ikke ønskede at tage derhen, og tilbyd at ringe til datteren. Som sagt så gjort. Jeg prøvede at forklare hende min fars situation og at han magtede ikke at tage ansvaret mere, men hold da op – jeg fandt ud af at den ” beskidte og ubehøvlede mund ” var gået i arv. Hun sværtede mig til og blandede mit erhverv ind i alverdens beskyldninger. Efter at havde tillagt mig ansvaret for hvis hendes mor døde, svarede jeg – gid det var så vel og smækkede røret på.
Sidste gang hvor jeg hjalp min far af med påhænget, ringede jeg til datteren i håb om hjælpe derfra. Dengang var hun mere ked af hendes hunds død, end at jeg var ved at smide hendes mor på gaden. Det endte med at jeg sendte hende ned på forsorgshjemmet i en taxa. Jeg fortalte min far om hvor ubehagelig datteren havde været og sagde, at det var op til ham om vi skulle køre derhen. Han tøvede, men synes - for ikke at få bøvl med nogen, at så måtte vi hellere. Jeg ” fangede ” den lille hund og tog den med. Når hun ikke var i huset, så var der ingen grund til at hendes hund var der.

Blev overrasket over hvor pænt og rent der var ved hendes ex. Påhænget lå afkræftet inde i sengen. Jeg spurte ex vennen om hun havde drukket, men det havde hun ikke da han havde nægtet hende alkohol. Gid min far også var stærk nok til det.
Hun kom på benene og ville med min far hjem. Jeg kørte dem og hunden tilbage til min fars hus. Fortalte påhænget at hendes datter havde været meget ubehøvlet, hvilket hun ikke forstod da vi begge ( min far og jeg ) var så søde og rare. Høm..høm. Det er kun når hun er rimelig ædru hun mener det, ellers er hun ikke sen til at udråbe alverden forbandelser.

Jeg havde forudset denne problemstilling omkring påhænget og viste hvor det bar hen. Er ked af at det fjols til min far ikke ville lytte dengang jeg prøvede at advare ham. Står så igen med problemstillingen mht. at få hende ud af vagten, da min far ikke magter det mere. Oveni skal jeg til at blive voksen - det er ikke nemt !

De sidste dages ubehageligheder tærer på kræfterne. Jeg ved godt at jeg ikke kan være elsket af alle, men omvendt så troede jeg ikke at jeg var så ” øretæveindbydende ” at jeg skulle hagles ned på den måde. Er måske lidt modtagelig for tiden, men synes alligevel at nogen er gået over stregen.

Et positiv input – opvaskemaskinen er sat til og virker bare. Har endnu ikke fået lov til at starte den, da manden i huset havde travlt med at afprøve den nye elektroniske apparat ;-)
Det er derfor jeg altid får Mercedes til at tage alle ledningerne fra til div. knapper bagved i bilen, da børn og mænd ALTID skal pille og trykke på knapperne ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uanset hva er publiceret 28/08-2007 23:08 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.