Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Han er altså irriterende sød den dreng.. Jeg spiser morgenmad med ham, og jeg er sammen med ham hver dag efter skole. I dag sad vi endda alene og snakkede i nogle timer!

Hvorfor fanden har alle de gode fyre også kæreste på?
Samtidig skriver jeg på msn med David - hvilket jeg også har gjort et par gange nu. Shit, vores samtaler er altså heller ikke helt uskyldige mere. Med mindre jeg bare misforstår alt, hvad han skriver? Men vi havde bare en lang snak i løbet af dagen om, hvor umoralske vi er, når det kommer til stykket - og så skrev vi også lige sammen her til aften, hvor betydningen virkelige kunne fortolkes til noget helt andet.

Men jeg er nu stadig lidt vild med Kenneth. Måske fordi han er så ligetil? Jeg kan sagtens sidde sammen med ham i 10 minutter, uden at nogle af os siger noget og uden at det føles som tavshed. Vi kan nemt sidde i samme rum og lave hver vores ting, uden at vi fornemmer det.

Jeg kan også allerede have øjenkontakt OG smile med ham på samme tid! Det har jeg normalt rigtig svært ved, og så med mennesker jeg har kendt i flere år.

Vi har også aftalt at lave vores egen lille efter-fest, når vi har været til fest på gymnasiet, og eventuelt når vi(/jeg) kommer tilbage fra byen, for jeg tager nok i byen med nogle af pigerne fra klassen bagefter! Så skal vi ekspermentere lidt med noget cannabis gastronomi. Haha, det skal nok blive skægt! Og nej, jeg er slet ikke på vej ud i et misbrug, jeg tror bare ikke at brugen af den slags en gang i mellem kan skade mig så meget. Livet skal leves mens man lever..

Jeg burde helt sikkert sove nu, men jeg er ikke træt. Jeg har følt mig halv-syg hele dagen med ondt i halsen og begyndende forkølelse, men jeg har hele tiden haft noget at lave - og nu hvor jeg bare sidder alene, er jeg selvfølgelig ikke træt - men jeg burde sove, så jeg ikke vågner op med en ordentlig forkølelse i morgen!!

Jeg skulle have lavet matematik i dag, men jeg forstod det ikke helt, og da jeg så fandt facitlisten, kunne jeg godt tyde, hvordan de havde fundet resultatet, men jeg kunne ikke finde sammenhængen mellem deres tydelige metode, og det vi havde lært i timen i dag.
Nå, jeg overlever nok - skal bare være aktiv i timerne, mens vi har om noget andet end lige de stykker, så opdager min lærer aldrig, at jeg ikke har lavet det!

Det må blive alt for i dag, for jeg skal både lige i bad, pakke taske og tjekke de sidste lektier!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ny gastronomi er publiceret 29/08-2007 23:52 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.