16 år siden

31-08-07 El, venter og YES

Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Fredag den 31. August 2007 El, svaret og YES

Tirsdag omkring klokken 9, kom de elektrikere der skulle lave mit lys. De havde svært ved at finde fejlen men efter nogle timer fandt de den. Vi havde været heldige, hvis ikke den gamle sikring over i laden var gået kunne hele hytten være brændt af, for der var gået kortslutning inde i væggen mellem min stue og mit kontor. Så det kunne være gået grueligt galt. Og jeg måtte ikke have mit køleskab sat til med forlænger ledningen, for det var for farligt med de gamle installationer. ÆV, det er da godt jeg kender naboen, Olde og Else, så jeg kan sætte mine ting i deres køleskab.

Vores vært kom og tog jordprøver, for at finde ud af hvor langt ned han skulle før der ikke var noget tørv. Han kan vist ikke vente med at se os flytte.

Så var der kun en dag tilbage før vi skulle have besked. Da jeg vågnede onsdag morgen tænkte jeg før jeg åbnede øjnene, at hvis det er fint vejr, så er det et godt tegn, og det var fint vejr. Jeg prøvede at lade være med at tænke, men ledte videre inde på nettet. Else var til møde i jobcenteret, hun skal finde en praktik plads inden midten af november måned.

Klokken var omkring lidt over 18, da Else var råbte på mig, jeg hørte høj musik medens jeg sad her, så jeg fattede ikke helt hvad hun sagde, men troede at hun sagde jeg skulle komme over og spise, så jeg råbte bare, ja, ja. Så gik jeg derover. Jeg ville egentlig gå ud i køkkenet for at hente min mad og mit vand, da Else stod inde i stuen og råbte, jeg åbnede døren indtil dem og høre endelig hvad hun sagde, ”nu kan du godt pakke”. Jeg kiggede på hende, ”pakke? Mener du? Har vi? Hun nikkede bare. Endelig faldt tiøren, vi havde fået det, vi skulle ikke bo i campingvogn til jul, vi havde fået et sted og bo. Så råbte jeg bare ”YES, YES og dansede helt vildt rundt. Jeg grinede og græd på en gang. Olde ringede og ville fortælle mine andre søster det, men brød grædende sammen af lettelse. E

Else fortalte at da hun hørte vores kommende værtindes stemme i telefonen tænkte hun, okay, nu kommer nejet. Men damen spurgte om vi stadig var interesseret og Else svarede ”ja, meget”, ”Det er Jeres”, lød stemmen i telefon. Vores, det lykkedes Else at holde hovedet koldt og få spurgt om kontrakten og den får vi i morgen eller på mandag, fordi damen arbejder og ikke kunne nå at skrive den før.

Vi snakkede og snakkede indtil Else lige med et råbte: ”Åh, nej, maden” Tja, det blev ikke til de kyllingestykker vi skulle have haft, de var blevet lidt sorte, men til gengæld fik vi en ”delle” til i stedet. Da vi havde spist så vi på de billeder Else havde taget da hun var over og se det i søndags. Jeg havde ikke kigget ret meget på det, for ikke at blive skuffet, men det gjorde jeg nu. Jeg skal bo på første sal og får meget plads. Tænk efter to år uden varmt vand, så kan jeg komme i et rigtigt varmt bad, og ikke på et badeværelser uden varme. Ikke vågne frysende om natten, eller med dyne og hovedpude våd af fugt. Skønt, bare skønt.

Den nat sov jeg meget dårligt, jeg frøs og skulle vande næsten hver halve time. Det var en lang nat.

Men selvom jeg torsdag morgen vågnede og følte det som havde jeg været i byen hele natten, gik dagen med at lede efter flytte firmaer og hestetransporter. Og nu er det så fredag og den er næste weekend og jeg er bare glad, går tit hen og kigger på det der skal blive mit nye hjem og glæder mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 31-08-07 El, venter og YES er publiceret 31/08-2007 19:36 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.