13 år siden

31-08-07 El, venter og YES

Hundrede af dem
Poul Brasch ...
3 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
6 år siden
Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
6 år siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 1 måned siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
6 år siden
Pandekagekomfur
Peter
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
7 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
1 år, 6 måneder siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 3 måneder siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
6 år siden
7
Halina Abram...
3 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
6 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Fredag den 31. August 2007 El, svaret og YES

Tirsdag omkring klokken 9, kom de elektrikere der skulle lave mit lys. De havde svært ved at finde fejlen men efter nogle timer fandt de den. Vi havde været heldige, hvis ikke den gamle sikring over i laden var gået kunne hele hytten være brændt af, for der var gået kortslutning inde i væggen mellem min stue og mit kontor. Så det kunne være gået grueligt galt. Og jeg måtte ikke have mit køleskab sat til med forlænger ledningen, for det var for farligt med de gamle installationer. ÆV, det er da godt jeg kender naboen, Olde og Else, så jeg kan sætte mine ting i deres køleskab.

Vores vært kom og tog jordprøver, for at finde ud af hvor langt ned han skulle før der ikke var noget tørv. Han kan vist ikke vente med at se os flytte.

Så var der kun en dag tilbage før vi skulle have besked. Da jeg vågnede onsdag morgen tænkte jeg før jeg åbnede øjnene, at hvis det er fint vejr, så er det et godt tegn, og det var fint vejr. Jeg prøvede at lade være med at tænke, men ledte videre inde på nettet. Else var til møde i jobcenteret, hun skal finde en praktik plads inden midten af november måned.

Klokken var omkring lidt over 18, da Else var råbte på mig, jeg hørte høj musik medens jeg sad her, så jeg fattede ikke helt hvad hun sagde, men troede at hun sagde jeg skulle komme over og spise, så jeg råbte bare, ja, ja. Så gik jeg derover. Jeg ville egentlig gå ud i køkkenet for at hente min mad og mit vand, da Else stod inde i stuen og råbte, jeg åbnede døren indtil dem og høre endelig hvad hun sagde, ”nu kan du godt pakke”. Jeg kiggede på hende, ”pakke? Mener du? Har vi? Hun nikkede bare. Endelig faldt tiøren, vi havde fået det, vi skulle ikke bo i campingvogn til jul, vi havde fået et sted og bo. Så råbte jeg bare ”YES, YES og dansede helt vildt rundt. Jeg grinede og græd på en gang. Olde ringede og ville fortælle mine andre søster det, men brød grædende sammen af lettelse. E

Else fortalte at da hun hørte vores kommende værtindes stemme i telefonen tænkte hun, okay, nu kommer nejet. Men damen spurgte om vi stadig var interesseret og Else svarede ”ja, meget”, ”Det er Jeres”, lød stemmen i telefon. Vores, det lykkedes Else at holde hovedet koldt og få spurgt om kontrakten og den får vi i morgen eller på mandag, fordi damen arbejder og ikke kunne nå at skrive den før.

Vi snakkede og snakkede indtil Else lige med et råbte: ”Åh, nej, maden” Tja, det blev ikke til de kyllingestykker vi skulle have haft, de var blevet lidt sorte, men til gengæld fik vi en ”delle” til i stedet. Da vi havde spist så vi på de billeder Else havde taget da hun var over og se det i søndags. Jeg havde ikke kigget ret meget på det, for ikke at blive skuffet, men det gjorde jeg nu. Jeg skal bo på første sal og får meget plads. Tænk efter to år uden varmt vand, så kan jeg komme i et rigtigt varmt bad, og ikke på et badeværelser uden varme. Ikke vågne frysende om natten, eller med dyne og hovedpude våd af fugt. Skønt, bare skønt.

Den nat sov jeg meget dårligt, jeg frøs og skulle vande næsten hver halve time. Det var en lang nat.

Men selvom jeg torsdag morgen vågnede og følte det som havde jeg været i byen hele natten, gik dagen med at lede efter flytte firmaer og hestetransporter. Og nu er det så fredag og den er næste weekend og jeg er bare glad, går tit hen og kigger på det der skal blive mit nye hjem og glæder mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 31-08-07 El, venter og YES er publiceret 31/08-2007 19:36 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.