16 år siden

Sikken noget møg

Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Har skrevet et brev til Michelle og sendt det. Har truget med politi og lokal radio hvis hun ikke snart giver lyd fra sig ;-) Skal lade være med at bekymre mig, men kan ikke lade være. Hun er så håbløs forelsket og fortabt i hendes kæreste og tilsidesætter ALT for ham. Hvis det så bare var en ny forelskelse, hvor man er momentan sindssyg i starten, samt har glas øjne og svæver på en lyserød sky - så kunne jeg til nøds forstå det. Men med ham her underlægger hun sig fuldstændig hans sind og humør. Han har så mange problemstillinger, som hun på den ene eller anden måde tager hånd om – det bekymre mig. Før i tiden kunne hun ikke leve uden kontakten med hendes venner enten via computeren, eller mobilen. Nu er hendes computer gået i stykker og hun svare aldrig på mobilen. Er nervøs for om og hvor meget han trækker hende ned med div. problemstillinger som bla. omfatter socialangst og misbrug af hash og alkohol.

Var startet på ovenstående, men valgte at tage ud at køre da Claus kom hjem. Min bekymring vedr. Michelle holdt stik. Får ofte at vide at jeg har en sjette sans – hvilket godt kan være skræmmende indimellem, specielt når det omfatter døden – men det er en anden historie. Michelle sendte først en sms og inden jeg nåede at ringe – ringede hun mig op. Hun fortalte at den var helt gal og hun var grunden dertil. De er blevet smidt ud af lejligheden og skal senest være ude derfra på onsdag i næste uge kl. 08.00. Jeg spurte selvfølgelig hvorfor og troede at de havde ” glemt ” at betale husleje. Hun begyndte at græde imens hun fortalte at hende og kæresten havde været uvenner og hun havde taget nøglen til lejligheden. Kæresten var kommet hjem til lejligheden før hende og havde smadderet et vindue for at komme ind. Da hun kom hjem slog det klik for hende og hun havde raseret lejligheden. Politiet var blevet tilkaldt og hun fik lov til at overnatte i detentionen. Hun fortalte at hun flere gange på det sidste havde haft en slags black aut – hvilket fik mig til at spørge om hendes alkoholforbrug. Jaaaa der var nok kommet en del mere ind end godt er, og ja hun ”glemmer ” også at spise, og ja hun havde nok en sygelig forelskelse i hendes kæreste som har udviklet sig til at være konstant overvågende og kontrollerne. Fik hende forklaret, at jeg mente hendes kærlighedsforhold var ved at gå over gevind, og at hun SKAL HAVE HJÆLP – inden det ender galt. Hun viste godt at den er ved at være langt ude, men hun elskede ham så meget og kan ikke overskue et liv uden ham. Havde på et tidspunkt prøvet at hente hjælp til en psykolog igennem egen læge, men var blevet afvist da hun tidl. har afbrudt et forløb ved sådanne. Sagde til hende, at med de psykisk belastede gener som åbenbart i er vores familie, så skulle der tages hånd omkring det. Fik tlf. nummeret til hendes læge og vil ringe dertil på mandag.
Hun mente at have nogle venner hvor deres ting kunne opmagasineres til en start – hvilket jeg ” beordrede ” hende til at finde ud af til i morgen. Tilbyd at hente hende og hendes ting hjem, men det afslog hun pga. kæresten og hendes arbejde – hvor han i øvrigt også er blevet ansat. Hans første reelle arbejdsplads i de sidste 12 år.

Jeg er drøn bekymret for hende og har været det i meget lang tid !

Oveni har jeg haft en røv vagt :
Tur nr. 1 - forgæves pga. af forældre ikke havde afbestilt når de selv henter deres børn.
Tur nr. 3 - ingen penge, da automaten slugte kortet.
Tur nr. 4 - fik den lige op på 26 kr. for 100 meters kørsel.
Tur nr. 26 - kvindelig passager brækkede sig, så jeg måtte køre hjem og rengøre bilen, samt lufte den ud til Claus skulle starte.

Gemalen er smuttet ud i den store verden med en friskluftspray hvis udluftningen ikke var tilstrækkelig;-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sikken noget møg er publiceret 08/09-2007 04:39 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.