16 år siden

Forelsket? I London??

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Line, Melissa og jeg tog til byen i torsdags. Det var fantastisk. Vi shoppede lidt rundt i storbyen, for det er jo ikke hver dag vi lige er i sådan en, og så spiste vi aftensmad på en noget-dyrere-end-vi-havde-regnet-med italiensk restaurant - men maden var super lækker og stedet var hyggeligt indrettet, så det gjorde ikke så meget.

Vi købte nogle Barcardi Breezers (jep, jeg ved godt, at det er en børnedrik, og at jeg som 18-årig er 3-4 år for gammel til at drikke den slags, men tja.. Line og Melissa drikker ikke øl, så vi endte ud med Breezers).
Vi sad i en eller anden park og drak dem i den varme aftensol, og efter vi havde gennem fjollet i cirka 20 minutter, kom der to udenlandsdrenge hen til os, de ville gerne snakke - og så ville de pludselig sælge stoffer til os, og de prøvede også at lokke os til at sælge for dem.

Jeg overvejde lidt at købe noget hash til Kenneth, for de solgte det for 19 kr. pr. gram, men jeg kom fra det igen. (Ved godt jeg får løftede pegefingre for at indrømme den slags, men ja. det er jo bare hash :P )

Jeg sørgede for at drikke Breezerne ret hurtigt, så jeg i det mindste kunne mærke en smule.
Vi mødtes med min efterskoleveninde Karen om aftenen, og så tog vi til gratis koncert med Alphabeat.

Jeg synes, de er helt vildt fede live, og Melissa elsker dem, men hun har aldrig hørt dem live, så det var en rigtig god koncert. Vi dansede, hoppede, sang og skreg som nogle af de vildeste under den koncert.

Jeg er virkelig crazy, når jeg er til koncerter, for jeg elsker live musik, og især sådan noget som Alphabeat, der bare er ren party musik.

Vi kom utroligt nok hjem lige efter midnat, så vi var nogenlunde friske, da vi skulle være super sporty dagen efter til vores skoles idrætsdag.

Jeg hyggede mig rigtig meget på den idrætsdag! Det var rigtig hyggeligt at være udenfor klasseværelserne sammen med sin klasse, og vi spillede jo mest bare holdsport og løb stafetter, så det var ikke vildt hårdt!
Min klasse tabte dog det hele - hvilket mest skyldtes blinde dommere (lærere), men vi havde det nu skægt alligevel - jeg tror virkelig vi var de eneste, der tabte ALT, hehe.
Jeg havde selv ret slemme tømmermænd de første par timer, for jeg havde trods alt udsat mig selv for druk og for lidt søvn i dagen op til - men i løbet af dagen fik jeg det bedre, og jeg blev langsomt mere aktiv..

Jeg elskede specielt da vi spillede ultimate, det har jeg aldrig prøvet før, og så var det også rigtig hyggeligt, da vi spillede fodbold, for der kom Kenneth hen til mig og snakkede. Ihh, den dreng driver mig vanvittig.

Forresten! Da vi kom hjem fra koncerten torsdag nat, gik vi lige ned og besøgte ham, og det virkede som om, han prøvede at få mig til at blive hos ham den nat. Da vi var ved at gå, gav han mig et meget sigende blik - men jeg var bange for at Line eller Melissa ville lægge mærke til det, og så er jeg pludselig en badgirl. Han har jo kæreste på, og hvis jeg så er sammen med ham, er jeg jo en kæreste-stjæler, og det er altså ikke en god rolle at have..!

Jeg vil heller ikke ødelægge vores venskab. Det ville jo være mærkeligt at være sammen med ham, men at vide at han tager ned og besøger sin kæreste en gang i mellem. Nej, det ville bare gøre mig endnu mere vanvittig, end han allerede har gjort!

Men selvfølgelig skal jeg vise ham min interesse! For han dropper nok ikke sin kæreste, før han ved, om han har en chance med mig - det ville jeg i hvert fald ikke selv have gjort :P

Jeg har snakket med Karen om at tage til London i efterårsferien, men vi ved ikke, om vi har råd. Vi syntes nemlig ikke, at kunne finde noget der er billigere end 4300 kr for hotel og fly i en uge - og det er alligevel mange penge bare for at komme derover.?

Men fuck det kunne være fedt at være i London med Karen! Yeah! Totalt party og tøsefnadder.
Jeg har mange venner og veninder, men de fleste ville jeg aldrig kunne rejse ud i verden med en hel uge, uden at få komplet spat af dem - det ved jeg, at jeg kan med hende!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forelsket? I London?? er publiceret 08/09-2007 19:17 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.