Højskoleophold.
Hanna Fink (...
5 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
4 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
3 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
4 år siden
Eksamen
RachelBlack
7 år siden
Normalt indkluderer mit job ikke døgnvagter (nattevagter), men der var ikke andre til at tage den end mig, så det gjorde jeg. Så kan jeg også sove længere imorgen:)

Nå, men i min sidste praktik, og senere vikarjob, var det almindeligt med nattevagter, og jeg havde i grunden ikke så meget imod det. Det har jeg heller ikke idag, men nattevagter er bare ikke min favorit, og slet ikke lige for tiden, hvor jeg i forvejen føler mig presset og stresset.

Nu har jeg så redt sengen op, der står i "stuen", puttet børnene i seng, tændt fjernsynet og computeren, samt taget pyjamas på;)

Nu er det så lige, at den der kære aftensmøg, jeg jo plejer at få, ikke er mulig! Vi må nemlig ikke ryge her! Så...... Idag er altså en total røgfri dag. Men det er vist heller ikke noget problem, jeg føler i hvert fald ikke jeg har brug for den lige nu, og hvis jeg skulle få abstinenser, kan jeg jo bare ligge mig til at sove, på et tidspunkt falder jeg vel i søvn:)

Og så glæder jegmig over, at jeg kan sove længe imorgen tidlig, ellers skulle jeg ha været oppe kl. 6, nu kan jeg vente til halv 8 - 8! Fantastisk!

Godnat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Døgnvagt er publiceret 08/09-2007 21:32 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.