16 år siden

pirat - arrggh!

Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 23 dage siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
mmm sidder i sengen og brænder cder. Pingvin glemte dem til sommerfesten, så jeg har haft dem i 3 mdr. snart.. hun må hellere få dem tilbage nu! Fedt med noget 'nyt' musik på computeren! Lou reed, lidt mere Bowie, johnny Cash, Tom Waits :)

Weekenden var great med en enkelt undtagelse!

Fredag; arbejde hele dagen, hyggeligt - bortset fra at jeg lige nåede at skifte en dårlig ble adadad, en ny epidemi af opkast og diarre på vej? Godt jeg kun er der om fredagen, så kan den måske drive over til næste uge!

Efter arbejde nåede jeg lige 3 kvarter i fredagsbaren. Super at arbejde ligger så tæt på! Ellers ved jeg ikke lige om jeg ville gide at køre forbi, slet ikke til vinter! Men der var, skuffende nok, ikke øl, for anlægget var gået i stykker :(
Det var lidt mærkeligt at komme ind, for de andre var i gang med popquizz, nå ja, faktisk var der kun 3 fra holdet. Blondie og T kom senere, men stemningen var lidt spøjs..

Så hjem og klæde om til fugs fødselsdagsfest.
Hun havde fået lov til at låne vores lejlighed til festen.. lidt spøjst at skulle til fest hos en anden hos sig selv..
Vi nåede dog lige at sove en halv times tid først, men så havde jeg også virkelig travlt! Dog ringede fug 2 gange og udsatte det, fordi de spænede rundt og købte ind, og der hele tiden var et eller andet spændende der havde taget opmærksomheden - så som karnevallet hehe. Så jeg havde vildt god til til at klæde om, alt for god tid! Vidste jo godt at de andre slet ikke dresser op på den måde til fester, men havde for en gang skyld tid og lyst!

Det var lidt kaotisk da vi kom hen til lejligheden lidt for 9.
Fug tullede rundt, og hendes søster lavede mad. De havde glemt at købe mel, og en væsentlig del af maden var vafler, så fætter VU blev ringet op og lovede at tage købe noget - han var mere forsinket end de andre!

R og hviskeren sad ved et kaotisk rodet bord, hun var ved at lave.. drinks bestående af rom og knust mynte og danskvand. Da hun skulle til at hælde rom i opdagede vi et lille hul i flasken - 'nå, vi kom også til at tabe posen på vej hjem' hmm ok.. vi blev enige om, at hvis man hældte forsigtigt kom der nok ingen skår i drinksene.. som blev gode, men også blev drukket meget forsigtigt!

Nå, men jeg smed et tæppe på gulvet og lagde nogle puder ud så vi kunne sidde på gulvet - stearinlys - meget hyggeligt!
Fætter VU kom, men havde glemt mel (han er også kun 18!!) ingen i opgangen lukkede op da vi ringede på, så fug spurtede ned til et pizzaria med en tom rød skål, og kom tilbage med en fuld. Hun må have set ret sjov ud :)
Vi fik dækket op på tæppet; Spinatvafler, laks, to fade med blandet salat og feta og bulgur mmm! Det var totalt lækkert!

Fug havde bagt gulerodskage til dessert, og skulle lige lave fine flormelismønstre på, men glemte at man skal si sukkermelet på, og ikke bare hælde.. men den smagte godt alligevel

Det var super hyggeligt, selv om fætter VU blev ret så fuld og begyndte at vælte alt væske han kunne komme i nærheden af - ret surt at skulle være tanten og minde folk om af tørre op after sig selv.. endnu mere surt at folk ikke gør det af sig selv.. Blev dog først småsur da han spildte en white russian. Mit tykke kludetæppe lå nemlig under det andet tæppe, og det er så besværligt at skulle til at vaske, og så mælk! hmm..

Så i byen. D var blevet rigtig fuld, og det er der nok ikke noget at sige til. Når alle slår over i dansk, er det ikke særlig fedt at være til fest hvor der kun snakkes. Men han smuttede hjem, og så tog vi ind på train, fordi hviskeren havde gratis indgang + fri drink billetter :) Fætter VU kunne dog ikke komme ind, så han, søsteren og R tog på Eskild.
Train er, som sædvanligt, ikke et særligt charmerende sted, så vi smuttede hurtigt igen og mødtes med de andre.
tja.. fest og druk og dans - endte med at smutte om til en af søsterens venner for at lave nachos da alt lukkede. Fætter Vu og søsteren faldt i søvn (snorkende), R blev ved med at fortælle hvor interessant og cool D er (jep han er skøn!) og at de skulle på overlevelsestur til Norge, hehe, R er nu en helt fin fyr - fætter VU er helt klar også fan af ham - hang nærmest om benet på ham HELE aftenen! altså, man skal nok være i familie med sådan en fyr for at elske ham (altså fætteren!)
Jeg var hjemme kl 8 om morgenen - smart, for så behøver man jo ikke at have lys på!

Mindre smart dog, for lørdag havde D inviteret J-Witt til grill om eftermiddagen. Jeg stod altså op kl 12 for at rydde op (mit rod, så det er fair nok!) og kl 14 var der lige et par bryllupper der skulle synges :( men ok med pengene!

Kom hjem igen kl 17, og en halv time senere stod der burgere på bordet mmm! Fug kom lidt efter, og så sad vi ellers og grillede i blæsevejret, forsøgende at holde læskærmen på plads..

Senere så vi Charlie og chokoladefabrikken - den nye - super film! Men jeg fik det dårligere og dårligere, og da de smuttede kl 21 måtte jeg ynkeligt bede D om at slå sengen ud, løfte dyne og lægge puden tilrette, så jeg bare kunne glide på plads. Der gik dog ikke lang tid før kvalmepineriet blev udløst - virkelig lang tid siden jeg har haft tømmermænd på den måde!

Sov til kl 9 næste morgen - skulle op at synge, og var stadig vildt træt i kroppen.
Var flad hele dagen og fik ikke lavet andet end at læse lidt. Hver gang jeg prøvede at spise noget med for fast substans (alt ud over yogurth og suppe) fik jeg det dårligt, øv!

Havde det på samme måde mandag, lidt bedre dog, men måtte droppe timerne.

Jeg tror altså at det må være noget fra vuggestuen, for man kan vel ikke have tømmermænd der strækker sig over 3 dage, kan man!??

Nå, alt musikken er brændt over nu, og jeg skal køre om 30 - så må hellere se om jeg kan få spist noget morgenmad!

Uni er super lige for tiden! Jeg ved godt at vi lige er startet, men jeg er foran læseplanen - faktisk en hel uge! Jeg føler bare at jeg har overskud, på trods af dette meget travle semester! Overskuddet skal nu nok svinde med alle de oplæg og skriveøvelser vi skal lave. Men så vil jeg være foran, så jeg faktisk kan nå det hele uden at overskride tidsplanen alt for meget (tidsplanen er 15 timers undervisning om ugen og så 20 timers studeren, hvilket er ret meget når man også arbejder 8 timer ved siden af syngejobbet! men det drejer sig kun om fra nu af, og så til slut november!)

Vil slutte nu, drikke te og spise æblekage, høre nyt musik til jeg smutter - maven har fået det godt igen!

Kh Mejse

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget pirat - arrggh! er publiceret 11/09-2007 10:13 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.