Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
Tomhed
Majtb
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
1 år, 3 måneder siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
Jeg har lige erfaret at min chef stadig er indlagt.

Hun blev indlagt onsdag i sidste uge for af få en hofteoperation. Hun har længe gået og døjet med dårlig hofte og fået medicin og gået med krykker og haft utrolige smerter.

Og i sidste uge skulle hun så have den længe ventede operation. Jeg var lige henne på hendes stue i fredags for at hente nogle papirer, som hun havde skrevet under og som jeg så skulle sende ud for hende. Der virkede hun da frisk nok og mente at hun ville blive udskrevet samme eftermiddag.

Jeg og nogle andre her på afdelingen havde snakket om at vi ville gå sammen om en blomst til hende og sende den hjem til hende med interflora, og for en sikkerhedsskyld tjekkede en af os om hun nu også var udskrevet. Det fandt vi så ud af at hun IKKE var. Hun var overflyttet til hjertemedicinsk afdeling søndag eftermiddag. Det gjorde os alle lidt betænkelig - hvad var der mon sket?

Og nu er der lige en der har talt med hendes ene datter. Min chef fik et hjertestop på grund af medicinen og er derfor på hjertemedicinsk afdeling hvor de holder øje med hende. Vi fik dog også at vide at hun keder sig bravt, så B. og jeg smutter lige op og hilser på hende nu her kl.12.00 når jeg har fri. Så kan vi også se hvordan hun har det og måske få lidt mere at vide om hendes ønsker omkring blomsterne...

Nå men jeg smutter....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget chef stadig indlagt er publiceret 17/09-2007 12:00 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.