brænde
Peter
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
En lille detalje – mere skulle der ikke til. Fandt til min skræk ud af i går at mit kørekort var væk. Plejer altid at være meget omhyggelig og vide præcis hvor den befinder sig – nemlig sammen med førerkortet og div. tankkort. Fire kort som altid skal være hurtig at finde frem hvis jeg skal tanke eller blive stoppet i en politirazzia. Skulle bruge et kopi af kørekortet i min ansøgning. Har i dag været inde og få lavet en midlertidig og måtte sende en kopi med.
Synes at der har været så meget på det sidste og kørekortet blev altså prikken over i´et til at jeg nu kaster håndklædet i ringen. Har ringet og bestilt en dobbelt tid hos lægen. Tænk et skide kørekort skulle/kunne vælte korthuset. Jeg svinger fra det røde felt til det sorte – kan ikke selv kontrollere eller styre det og kan vel med rette næsten kaldes utilregnelig i gerningsøjeblikket ;-)
Sådan er jeg jo ikke og har det bestemt heller ikke godt med at være. Bæger konstant på en skyldsfølelse over for Claus, som må stå model til dette. Det har han ikke fortjent !
Håber at kunne rede situationen inden en sygemelding og for meget medicin. Vil have afklaret om det er en permanent ” tilstand ” eller hva. Begynder at græde igen ved tanken om at være slået af pinden – for helvede os…………….. Har min stædighed og nægter at give op - vil bare have lov til at gøre det som jeg brænder for, og så skal psyken dæleme ikke blande sig ! Må erkende at den indimellem har større kræfter end min vilje og dermed også får mig ned med nakken.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Korthuset faldt sammen er publiceret 19/09-2007 13:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.