Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 3 dage siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Jeg er stresset. Men kan ikke finde ud af at sige nej til ting. Der er så mange ting jeg gerne vil udover skolen, som jeg egentlig ikke har tid til. Men vil bare så frygtelig gerne. Puuh. Vi er lige startet op med Julerevy på skolen. Burde have sagt nej. Men vil gerne være med til at lave det. Gymnastiksæsonen er startet op. Er blevet træner for et hold, og havde ikke tænkt over hvor meget ekstra arbejde der er i forhold til når man kun er hjælpetræner. Arbejder en del, og ekstra vagter tager jeg også. Hader at sige nej til det. Går til dans også. Super fedt. Kørekort. Skal snart til prøve, så der er en masse køretimer der skal fyres af. Skal måske være med i musical igen. Kommer an på hvornår forestillingerne ligger. Sidste år lå de samme dag som gymnastikopvisning. Hvis det er tilfældet i år, kan jeg ikke. Gamle Li. vil også gerne være med i musical og eftersom at vi er trænere sammen, så kan det jo, sjovt nok, ikke lade sig gøre. Får det af vide imorgen. Puuh.
Går en del i byen. Eller det ved jeg ikke. Men meget i forhold til hvad jeg har gjort. Har været afsted hver weekend de sidste par måneder. Og er en lille fuld gris hver gang. Det er grumt. Men jeg morer mig. I byen imorgen. Det bliver super fedt. Vi har fri fredag, så rigtig mange skal afsted. Dejlig dejlig bliver det. :)
---

Den kære dreng. Ak ja. Han filrer rundt med en anden og det er sgu okay. Jeg skal bare vænne mig til det. At jeg ikke længere betyder det jeg har gjort. At hun måske, engang, kommer til at udfylde min plads. Selvom han siger, at det er meget få mennesker han elsker så højt som mig, så er det stadig svært. Tror ikke så meget det det at jeg ikke er kommet videre, men mere det at jeg ved, at jeg har betydet så meget for ham. Jeg kan ikke holde det ud, at en anden skulle overtage min plads. Jeg har brug for at vide at jeg betyder allermest for ham. Og det værste af det hele er, at han snakker med Ca, hende fra Sjælland, igen. Og skal besøge hende nu her engang. Åhh. Det er så egoistisk. Men hader at han skal besøge hende. Hun har altid betydet mere end jeg nogensinde kommer til. Gør hun ikke nu. Hun har været væk i et år, og det har gjort at han har fået afstand fra hende. Jeg fik lov til at få plads hos ham. Jeg er så bange for at hun igen skal komme til at betyde hvad hun har gjort.

Det er noget værre lort også. Jeg burde hade ham som pesten. Han ringede til mig lørdag nat - meget fuld, og fortæller at han har gjort noget rigtig åndsvagt. Det inkluderer Ri. Men at jeg skulle huske på at han elskede mig meget højt. Det er her jeg bliver rædselslagen for hvad det er han har gjort. Jeg ved, at han ikke kan lide hende og omvendt. Frygter at han har banket hende eller et eller andet voldsomt. Han fortæller, at han har mødt hende i byen og har ville snakke med hende om mig, og hendes meninger om ham. Hun har ikke været skide tolerant over for ham, og har heller ikke været bange for at vise det. De har svinet hinanden lidt tid og efter hvad han siger, har de bare snakket sammen. Hans lillesøster har blandet sig og sagt nogen ting til Ri. også. Hvorfor hun skulle blande sig, aner jeg ikke.
Mens jeg snakker med Je., har jeg modtaget en besked fra Ri, hvor hun siger at det er meget vigtig at vi snakker sammen søndag og at jeg ikke må sige at hun har skrevet, til Je. eller nogen anden han kender. Blev meget bange.
Snakker med Ri. søndag, og får en HEL anden historier. Efter hvad hun siger, har han, og hans lillesøster, truet hende og taget fat i hende. Han har sagt at hun ikke skulle snakke med mig mere, for så kunne han ikke love for hvad der ville ske. Efter sigende, skulle hun have fået mærker på armen. Ved at Ri. nogen gange har det med at overdramatisere lidt, men tror simpelthen ikke på at hun ville digte sådan en historie. Snakkede med en grædende Ri. i to timer.
Ringede derefter til Je. for at høre hvad fanden der skete om aftenen. Det er fandme svært når de har to forskellige historier. Men fortalte ham at han skræmte mig. Han har altid været imod at slå på folk, og han havde fortalt mig, at han om fredagen, havde slået på en anden fyr. Og hvis han begynder at tage fat i mine veninder og truer dem. Så ved jeg sgu ikke hvor jeg har ham.
Han fortæller mig lørdag nat, at han hader når jeg går i byen uden ham. Fordi han ikke ved hvad der sker med mig. Fordi han ikke kan passe på mig. Fordi jeg stadig er hans. Fyren han havde slået på i fredags, var pga hende pigen han er sammen med for tiden. Derfor tør jeg ikke tage i byen samtidig med ham. Hvad kunne han ikke finde på at gøre ved dem, jeg snakkede med, hvis det er sådan han har det.
Han kan så ikke huske at han har sagt alle de ting. Så jeg må gøre hvad jeg vil, når jeg er i byen. Til et vis punkt, føler han stadig jeg er hans. Men sagde også til ham at han selv har valgt at det ikke skal være sådan.

En lille smule splittethed føler jeg. De er to af de mennesker der betyder allermest for mig. At de ikke kan lide hinanden, er en ting. Men at det er kommet så vidt. Jeg fatter det slet ikke. Åhh. Vil gerne støtte Ri. Men ved ikke hvad der er sket den lørdag. Stadig føler jeg at jeg skal løse det, når jeg har en grædende og skræmt veninde i telefonen. Men der er bare ikke så meget at løse. Ri. vil aldrig nogensinde i nærheden af Je. igen. Og hvis det virkelig er foregået som hun siger, så kan jeg sagtens forstå det. Arhh, jeg ved det ikke.
Han skal bare ALDRIG nogensinde true mine veninder. Overhovedet. Han må slå, sparke, true, jeg ved snart ikke hvad, mig. Men mine veninder holder han sig fra. Jeg kan ikke have det.
God damit.
---

Ellers var der fest på skolen i fredags. Skønt var det. Meget fuld var jeg også. Aftenen i byen bagefter er en smule sløret. Men hvad pokker. Der var øl. Der var venlige mennesker. Og der var fulde Anne. :)
Fik spurgt Ch. om han ville danse med mig til galla. Ville han hellere end gerne. Problemet er, at jeg nu ikke ved om han kan huske, han har sagt ja eller ej. Har ikke fået spurgt ham. Hmm. Det skal jeg også have gjort. Så er der lidt mere ro på.
Snakkede også med min fætters kone, som skal sy min kjole, i søndags. Så vi skal lige have fundet en dag hvor vi kan købe stof og igang. Skønt bliver det. :)

Ej, skal også have læst dansk. Puuh.

Ey, er lige kommet i tanke om at der er fredagscafe (på en torsdag) på skolen imorgen. Fedt. Så kan man jo nærmest bare starte der og så forsætte direkte i byen. Eller næsten i hvert fald. ;)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Splittethed er publiceret 19/09-2007 22:10 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.