16 år siden

Slut med det negative..

Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Jeg følte mig faktisk, som om jeg blev betragtet som et menneske hos min nye sagsbehandler. Det var rigtig dejligt, og jeg gik hjem med en rigtig god fornemmelse i maven. Sagde sandelig også til hende, at jeg var rigtig glad for hendes måde at være på overfor mig. Man skal rose folk, når de har fortjent det, mener jeg. Hun blev også glad for det, men var ked af, at jeg havde haft så negative oplevelser tidligere. Hun var også helt lamslået over, hvordan min sag er forløbet...men det er også ganske uanstændigt. At det har taget dem 14 måneder at finde ud af at give mig et afslag på revalidering har betydet, at jeg ikke længere kan få den uddannelse, jeg gerne vil have som voksenlærling...den står nemlig ikke længere på listen over manglende arbejdskraft!! Det er jo flot!! Nåh, pisse være med det...jeg gider ikke hænge i negative ting mere.
Fik lavet mit cv idag. Blev lykkelig, da det lykkedes mig at finde et udskrift fra tidligere, så jeg kunne se, hvor jeg havde været hvor og hvornår. Den slags kan jeg nemlig slet ikke huske, og jeg var lige ved at få dårlig mave af at tænke på at skulle lave den. Men jeg var bare heldig, for jeg kunne jo lige så godt have pakket det ned også. Der er nemlig ikke meget tilbage i min lejlighed. Det hele står nede hos B efterhånden. Der er nu fastsat en endelig dato for min flytning. 1. november skal jeg være bosat i Aabenraa, det har jeg aftalt med sagsbehandleren.
Nu vil jeg også gerne snart derned. Har ligget i sengen siden mandag med en rigtig ondsindet forkølelse. Har ikke set B siden i onsdags, og jeg savner ham frygteligt. Det er jo ikke det samme at tale i telefon, som at få en rigtig god krammetur. Håber jeg har det bedre i morgen. Jeg vil nødigt smitte ham.
Kan godt mærke på misserne, at jeg har forsømt dem på det sidste. Nu hvor jeg har været hjemme i halvanden uge, har de nærmest klistret til mig. Det kan godt være ret belastende at have 4 katte liggende hos sig om natten haha..
Nåh, pyt, nu varer det ikke længe, før de kommer med mig. Er spændt på hvordan de falder til dernede. Det bliver jo unægteligt noget andet kun at have en kattegård, når de er vant til at kunne komme hvorhen de vil, men jeg slipper altså ikke 4 katte løs midt i Aabenraa midtby. Kan levende forestille mig Desiree vandre ind i alle butikkerne og se sig omkring, ligesom hun plejer at vandre ind til folk, der har åbne døre her...det er nok IKKE så smart gg
Vi ser, hvad der sker!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slut med det negative.. er publiceret 20/09-2007 13:44 af Beate.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.