16 år siden

Den gode onde stedmoder

Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Svinger vist lidt i kategori, men det er vist meget alm. Er i disse dage bestemt ikke særlig populær. Blev lidt hys i går efter jeg igen - igen påpegede at jeg ikke gad at se på hans røv og at han godt kunne trække bukserne op. Kan ikke se nogen grund til at de skal hænge neden under ballerne, og hvis det næsten nykøbte bælte ikke har huller nok til at holde dem oppe - skal det ikke tage mig mange sekunder at banke et par ekstra i. Oven i havde bed jeg ham igen i går om at rette ryggen når vi spiser til aften, da han sad krumrygget med ansigtet næsten nede i tallerken. ” Hvorfor løfte armen - når den kan hvile på kanten af bordet og med denne sidde stilling kan nøjes med at dreje håndledet fra tallerken til munden”. Hmm ja stilen er også lagt for i dag, da han endnu engang har smidt et vådt håndklæde på gulvet i badeværelset – hvilket jeg tidl. også har påpeget og sagt at NÆSTE GANG bliver det lagt i hans seng. Og det bliver det så ;-)
Gider ikke at gentage mig selv og hvis der skal et vådt håndklæde i sengen eller en olfert når jeg trækker bukserne op for ham, så er det bare sådan.

Noget mystisk er sket. Mit kørekort er blevet dumpet ind af brevsprækken i tidsrummet imellem kl. 08.00 og 10.00. Aner ikke hvor det er fundet eller af hvem, men fundet er det. Har ellers bestilt et nyt og ringet ind og forhørt mig om hvordan og hvorledes. Den er indsendt og de kunne ikke nå at standse produktionen af den. Aftalte at jeg klippede ” den gamle ” i stykker når jeg fik den nye.

Må hellere komme ud af døren. Har en aftale med André som ved forespørgsel om han savner mig prøver at lyde ligegyldig med et – ja ja. Som om mor skal endelig ikke tro at hun er noget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den gode onde stedmoder er publiceret 21/09-2007 11:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.