Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg sidder her på min skole i det nordlige af Sverige, og udenfor er alting helt hvidt - jeps, det sner vanvittig meget, og det ser ikke ud til ,det vil stoppe de näste par timer. Det er nu smukt, meeeeen en lille smule tidligt. Jeg tör slet ikke tänke på, hvordan december og januar bliver! Pyh, men bare rolig jeg skal nok holde ud!
Men nu hvor jeg tänker over det, så elsker jeg jo sneen. Jeg har altid elsket at rulle mig rundt i det, og bare väre det legebarn, jeg altid har väret.
Men nu til den störste nyhed, jeg er blevet onkel - for tredje gang, så det er jo efterhånden en vanesag. Men denne gang blev det en pige, de 2 andre blev drenge, og bevares jeg elsker dem meget höjt, men både min mor og jeg håbede på der snart kom en lille prinsesse som vi kunne nusse om. De 2 drenge hedder Anders og Jacob. Anders fylder 5 til december og Jacob er 3½. De er familiens stolthed. De er så dygtige og kloge, nuttede og dejlige. Har de mest nuttede buttede kinder, og er helt igennem bare nogle guldklumper. Jeg gläder mig utrolig meget til, jeg skal hjem på ferie og se dem igen, og så den lille ny, jeg kan slet ikke vente med at holde hende, og gätte navnet. Ja, i vores familie holder vi på formerne. Ingen får navnet at vide för barnedåben. Sådan synes jeg nu også det skal. Heldigvis kan de ikke kalde hende for Felix!!!!!!! Men jeg håber altså ikke det bliver for gammeldags - tänk om de kaldte hende Bertha eller Maren - nej nej nej, jeg tör slet ikke tänke den tanke til ende!
Nå, men jeg har det fantastisk - det har jeg for det meste. Det har väret en dejlig dag - selvom solen ikke skinner. Men jeg er bare så glad, jeg lever jo!

Martin

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det blev en niece er publiceret 21/10-2002 16:50 af Martin Hedegaard (Hr. Livsglad).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.