13 år siden

Tre timers spild

Højskoleophold
Hanna Fink (...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
1 år, 2 måneder siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
1 år, 7 måneder siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
Var på den psykiatriske skadestue her i aften med André og en af personalet. Han ringede og fortalte at de var på vej dertil og at han ønskede min tilstedeværelse. Han fortalte at stemmene var onde og ønskede at han skulle forvolde andre, samt ham selv ondt !
Den første vi talte med på skadestuen viste ikke at han kom, selv om det var med henvisning fra vagtlægen. Hun fortalte at der var længere ventetid, som i deres termoanalogi betyd et sted imellem to og tre timer. Efter en time kom han ind til en for samtale, så lægen var klar over problemstillingen inden den endelige samtale med vedkommende. Da der var gået tre timer fik vi at vide, at der yderligere ville gå to til tre timer, samt at vi ikke skulle regne med en mulig indlæggelse. De anbefalede p. n. medicin, samt kontakt til børn og unge psyk i morgen / i dag. HOLD OP hvor er det frustrerende, at gå derfra med en følelse af at det havde været spild af tid.
Hans p. n medicin ødelægger fuldstændig hans dag og virke. Har svært ved at komme op til overfladen efter sådan en tur, samt han går rundt som en zombi ved siden af sig selv.
Ringer til stedet i morgen og håber at de har fået en form for aftale i stand. Lavede en aftale med André om at han kontaktede mig, da han kender turen og ved hvad den koster ! Det er sku synd at han skal bøvle med det ved siden af hans i forvejen handicap.

Vil smutte i seng og håbe at kunne sove.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tre timers spild er publiceret 25/09-2007 00:55 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.