13 år siden

Opmaksimerings adr.

Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
1 år, 6 måneder siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
5 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
1 år, 8 måneder siden
Saba: 1999 - 2019....
Kianna Kitte...
2 år siden
Kreativ Blokering og Auti...
Kianna Kitte...
3 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
5 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
6 år siden
Asken er kommet....
Kianna Kitte...
2 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Bogfinke
Peter
5 år siden
Har efterhånden noget opmaksimeret fra hver af vores børn. Dog er der kommet et navn mere på døren - hvilket nok skal give ballade på et tidspunkt. Men det må vi jo tage derfra !
Eks. konen mente åbenbart at være genial, ved at bede den mellemste om at flytte hans ting herhjem og så flytte hans adr. med hende. På den måde kunne hun inkassere børnepenge. Men sådan spiller klaveret ikke. Drengen ønsker selv at flytte herhjem på papiret, så hans far kan åbne og evt. ordne hans post når han er på skole. Samtidig vil han bo her når han er hjemme, da han har en aftale med hans praktikplads om at gå til hånde der – når det er mulig. Jeg ved på forhånd at hun bliver fuldstændig hysterisk, men det må hun om Hun har simpelthen været indbegrebet af en eks. heks så det gør noget – hold op hvor jeg glæder mig til at alle drengene er myndig !

Var en tur nede sydpå i går og smuttede indenom André. Han viste ikke jeg kom og så betydelig bedre ud end i mandags. Stedet har kontaktet børnene og ungdoms psyk. og talt med en læge der. Der er så vidt jeg har forstået en tid på mandag og hvis situationen skulle tilspidse sig yderligere, så må han komme akut. Lægen havde været meget interesseret i om han var til fare for sig selv eller andre, eller kunne blive det. Indtil videre har han været god til at fortælle eller skrive at han har det skidt, men spøgsmålet er - hvor lang tid kan han holde ud at være så forpint.

Teenageren er efter et møde på skolen stoppet i 10 kl. og i dag startet på tekniskskoles grundforløb. Han havde over for os givet udtryk for at der ikke var udfordringer nok i 10 kl. , men ved mødet blev det oplyst, at han ikke havde lavet de opgaver han skulle. Så tror da f….. at han havde nemt ved det. Hovedet fejler bestemt ikke noget, men han glemmer bare at bruge den engang imellem ;-) Håber at grundforløbet kan give ham lidt mere, så han kan blive motiveret og afklaret om hvad han ønsker fremover. Tror bestemt ikke at det er nemt at være ung i dag, og specielt ikke når man ikke ved hvilken retning man ønsker. Det var for resten ham som havde fundet mit kørekort ude i garagen og smidt den ind af brevsprækken i farten.

Skal snart hjem til min far igen. Har ikke været der en tid da bare tanken om påhænget – har fået mig til at blive væk. Hun kan virkelig trække tænder ud………..Der er stadig ikke fundet noget til hende, så jeg ved ikke hvor hun ender. Håber og beder til at det bliver langt væk !

Har svært ved at komme i gang – har svært ved mange ting lige nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opmaksimerings adr. er publiceret 26/09-2007 12:32 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.