Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er børnene hos deres far, og jeg har set Desperate Housewives (fantastisk serie - den eneste der kan holde mig til fjernsynet en fast ugedag HVER uge).

Vi havde et lidt vigtigt emne på programmet i aften... Det er 3 år siden børnene og jeg flyttede fra ham, men vi har aldrig fået børnebidrag... Vi lagde ud med at bo gratis hos mine forældre (ikke optimalt med tre mennesker på ét værelse, men dog ganske billigt - ikke økonomiske problemer). Så fandt vi en lille lejlighed, hvor jeg havde soveværelse i stuen, og børnene måtte deles om et llille værelse, (stadig ikke optimalt, og stadig ikke de store økonomiske problemer).
Nu har vi fået en god rummelig lejlighed, og har hver vores eget værelse, og vi har fået en lille bil - så nu hænger hverdagen fint sammen, men der er ikke plads til overraskelser i økonomien, og hvad gør man så, når køleskabet bryder sammen? (og hvem ved hvad det næste bliver?)

Jeg skal ikke sidde og beklage mig, jeg ved, der nok er mange, der klarer sig med mindre. Pointen er bare, at det børnebidrag, jeg egentlig har været berettiget til i alle tre år, nu er nødvendigt, så den tog vi op. Han er jo sød nok, så det blev ikke til et stort problem, men der er heller ingen afgørelse taget, han bad om en uges 'tænketid' til lige at sætte sig ind i alle reglerne. Det er jo i og for sig fair nok, men så er vi pludselig røget ind i oktober...
SUK!
Jeg har aldrig været god til at stå op for mig selv, og er en smule for konfliktsky. Men det går jo nok altsammen...
Det er altid gået indtil nu, så det skal nok også gå i fremtiden... Men jeg bliver jaget lidt ud af min rolige verden i min egen lille skal, af og til... Det er da sikkert også fint ;)

Har fået nogle ekstra timer imorgen - skal møde kl 7 i stedet for 11.30. Det er altid dejligt at få de dér ekstra timer, når børnene er hos Daniel - det giver afspadsering til senere tid med børnene (eller lidt plus på udbetalingen, hvilket jo heller ikke er af vejen).

Men nu vil jeg smutte i seng. Er mega træt.

Sov godt :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Børn og økonomi er publiceret 26/09-2007 22:31 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.