16 år siden

My everything

Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Atter burde jeg slet ikke sidde her og skrive, men derimod være godt igang med biologirapport. Men nej. Kan ikke finde ud af den og kan ikke overskue at skulle igang med den.
---

I byen igår. For en gangs skyld. Jeg kan ikke finde ud af at gå i byen, uden at skrive til Je. Det noget værre lort. Sidste weekend var jeg også i byen. Meget spontant lørdag aften. Sammen med Lo. Det var super hyggeligt, men var bare slet ikke nogen god veninde. Dumme Anne. Fik skrevet til Je. ig spurgte om han var i byen. Var ikke samme sted som mig, men ville åbenbart forlade den fest han var til. for at drage den halve time hen til mig. Og pludselig stod han der. Pizza fik jeg sammen med ham og en veninde. Så skulle vi hjem til ham. Mente han. Og ved ikke hvorfor jeg gik med. Overhovedet. Kan ikke huske særlig meget fra den aften. Mig og Lo. havde delt en flaske sort svin da vi ikke havde andet. Var startet med vin hos hende, og vi altid i godt humør af vin, så bunden var ligesom lagt. Forsatte så med sort svin. Det undre mig at jeg ikke er blevet dårlig. Men ja. Gik med ham hjem. Ved ikke hvordan det hele startede, men tror aldrig vi har kysset så meget. Så heftigt. Det var grumt. Men dejligt. Og det gik for vidt. Jeg gik bagefter. Puttede ham først, og et godnatkys. I mellemtiden er klokken blevet 5, og jeg har fuldstændig glemt at Lo. ikke aner hvor jeg er. Vores taske ligger i gaderoben, jeg har nummeret og Lo's mobil ligger i tasken. Pludselig ringer min telefon, og jeg får en skræmt Lo. i røret. Kommer ned til hende og vi bliver kørt hjem af en veninde. Og hun har bare haft en lorteaften. Blevet svinet til, og har bare ville hjem men har ikke anet hvor jeg var og kunne ikke få fat på mig. Hun måtte ikke få vores taske, når hun ikke havde noget nummer, så hun var tvunget til at sidde på diskoteket indtil de lukkede for at få tasken. Det var simpelthen så synd for hende. Åhh. Udmattet ligger vi os til at sove.
Vågner søndag morgen med ekstrem kvalme og Lo. med dunkende hovedpine. Vi var SÅ ynkelige. Hehe.

Havde længe aftalt at jeg skulle hjem til Je. om søndagen. Så det kom jeg. Atter lidt sammen. Hyggede, nussede. Dejligt. Synes vi skulle være kærester. Mindede ham om hvad han selv har sagt om at være min kæreste. Ville fortryde det, når jeg var gået. Efter lang tids diskussion om hvorvidt vi skulle være kærester eller ej, gav han mig ret. Men sagde at vi jo stadig godt kunne kysse. Ville ekstremt gerne, men vidste at hvis vi begyndte på kysseriet, ville han i seng med mig, og det skulle vi ikke. Resten af dagen blev det til nusseri og tantekys.
Mandag skriver han til mig og siger at han nu er kærester med hende han har filret rundt med. Og jeg blev bare sådan lidt WHAT??!! Vidste de skulle være sammen mandag, men havde bestemt ikke forventet at de skulle blive kærester. Sindsygt. På den ene side havde jeg det egentlig okay med det, men aå alligevel ikke. Hvad fuck var så alt det, der var sket mellem os i weekenden. Selvom ingen af os rigtig kunne huske hvad der var sket, så var det alligevel sket. Ved ikke engang om jeg vil være hans kæreste, men han skal ikke være sammen med hende. Lort. Og hader at han brokker sig over at jeg ikke er kommet videre, når han heller selv en skid er det. For det skal han ikke sige at han er. Ikke efter hvad han sagde i søndags. Så han i hvert fald den mest falske person, og fuld af lort. Åhh.

Og så skriver jeg til ham igår i byen. Ved ikke hvorfor. Gør det bare, og fortryder det med det samme bagefter. Dumt er det. Men han var ikke i byen - hvilket nok var meget godt i sidste ende. Han mente jeg var sur.
Mig: Jeg er ikke sur, bare træt af det.
Je: Træt af hvad?
Mig: Af at du har en kæreste. At jeg nok egentlig ikke vil være din kæreste.
Je: Det forstår jeg ikke? Nu vil du ikke være min kæreste?
Mig: Jo, men det hjælper jo ikke meget, vel!
Je: Nej:) Men man kan jo sige, at vi har det godt sammen alligevel?
Mig: Hvor er du latterlig. Jo, il et vis punkt! (Spørg mig ikke hvorfor jeg synes han var latterlig?!)
Je: Hvorfor helved er jeg nu latterlig? Jeg mener da, at vi har det godt sammen? Hvad snakker du om?
Mig: Det har vi også. Synes bare det er latterligt, at du brokker dig over at jeg ikke er kommet videre når du heller ikke er!
Det skrev han aldrig tilbage på. Hmm. Selvom jeg var godt beruset, så fik jeg sagt nogen ting til ham, som han skulle vide. Ved ikke om han er sur, eller hvad fuck han er. Er bare træt af, at lade som om, at vi bare er ih og åh så gode venner, når vi ikke er det. Eller det er vi jo. Men så alligevel. Jeg aner det virkelig ikke! For på den måde vi er sammen, så er vi ikke bare venner. Han skulle ikke være sammen med sine veninder, som han er sammen med mig, hvis vi havde været kærester. Han siger at hans kæreste er okay med det. Men stadigvæk. Jeg synes ikke det er okay. Arr.
---

Torsdag sidste uge var vi jo også i byen. Den hyggeligste aften jeg længe har haft. Jeg var simpelthen så fuld, og endte også med at blive dårlig. Øv. Men vi startede hos E. allesammen og tog videre i byen. Cr. fra festival kom også i byen, og glædede mig til at se ham igen. Vi sad sammen hele aftenen, og var alt for tætte i forhold til hvad vi burde. Han har en kæreste, og jeg vil sige at hvis han havde været min kæreste, og havde siddet sådan sammen med en anden pige, så havde vi ikke været kæreste særlig lang tid. Han gav masser af drinks, vi snakkede, vi nussede, vi dansede. Det var dejligt, men over min grænse for hvad man gør med sine venner og ikke gør. Især når de har en kæreste.
Det ender med at jeg pludselig bliver dårlig og han må ringe efter en anden af mine venner, der kan hente mig.
Mandag i skolen, får jeg af vide at vi havde kysset. Jeg bliver bange for at det rent faktisk er rigtigt. For jeg kan virkelig ikke huske særlig meget - simpelthen så irriterende. Bliver nødt til at spørge Cr. om det er rigtigt. Han siger vi ikke har kysset, måske har vi siddet tæt nogen gang, men ikke kysset. Vælger at stole på ham. Men vi er begge enige om, at vi ikke skal sidde sammen, som vi gjorde i torsdag, igen. Det var for meget.
Men en rigtig dejlig aften. :)
---

Jeg har det også mærkeligt. Har nogen dage for tiden, hvor alt bare er noget lort. Bliver ked af det, irriteret og skal bare være alene. Men så samtidig vil jeg gerne være omgivet af mennesker. Kan ikke finde ud af det. Har bare lyst til at tude til jeg ikke kan mere. Men ved ikke rigtig hvad jeg tuder over. Ved ikke om det er fordi der bare er så mange ting lige for tiden. Jeg gider det bare ikke. Ikke spor sjovt.

Ej, skal også igang med det biologi.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget My everything er publiceret 30/09-2007 16:02 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.