So little time

Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
..Siden sidst.. Så meget sket at det næsten ikke kan beskrives med ord. Hvis man i bedste Harry Potter-stil kunne sætte en pind til sit hoved og lade samtlige tankebilleder strømme ud i et kar foran sig - som i dette tilfælde ville se ud som min computerskærm, ville der nok gå en dags tids førend al tekst var tilendelæst.
3. semester er begyndt. Jeg har regnet ud, at jeg er færdig når jeg er 23 år. Det er noget lort, hvem vil have en færdiguddannet i en alder af 23? -Som min farmor ville have sagt det - det er jo ingen alder.. I feel like a child..

Jude Law er lækker i Alfie.. Min hest var en stjerne i weekenden - mine forældre er der nul support fra, men hvem havde forventet anderledes.. Pt. overvejer at skodde at læse videre og beholde ham som mit lyspunkt.. Jeg lovede mig selv ikke at elske ham for højt, men som tingene er skruet sammen kan det ikke undgås..

Jeg er blevet bekræftet i at de ting jeg ved indenfor hestesport er rigtige.. Af folk som jeg tror på og som har deres viden fra det rigtige sted. Ungerne på stedet elsker mig så højt så højt.. Mit liv ligner på det punkt en andens, det er skræmmende.. Men heldigvis ikke i højere grad, end at jeg stadig kan nå at sige fra og stop.

Jeg tror min mening om Jude Law skyldes, at han var sådan en jeg kunne falde for.. En lidt bad guy.. På en sød måde - bortset fra selvfølgelig, at han skulle holde op med det der "mange-kvinder" pjat.. Jeg vil have en der elsker mig, er det for meget at forlange - når betingelsen er gensidighed?

Et fingerkys sendt afsted, et til hvert medlem af min familie.. Til særdeles min søster, mine bedsteforældre og min gravide kusine.. Og så min hest..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget So little time er publiceret 30/09-2007 22:49 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.