16 år siden

Ingenting og alting

Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Lille bandit!

Emil lå og rodede rundt da klokken var 04 i nat. Phruuuuu…pludrrrrrr…..ihhhhh….mmmmmmm kunne jeg høre fra han seng og han ville bare ikke putte videre. Han holdte fest men sine tæer og dyneflippen. I forvejen melder hans sult sig også ved midnat og på sådanne nætter føler jeg mig som en zombie.

Heldigvis faldt han til ro i min armhule og vi lullede videre til halv otte.

Mit humør er godt trods for lidt søvn. Jeg tænker på min veninde, der ingen baby har, men som alligevel står op klokken 05 for at løbe, træne, ordne inden hun skal møde på job. Hvis hun kan klare så lidt søvn oveni hendes job som psykolog og konstante aftenaftaler…så kan jeg sgu da også.

Jeg ved sgu ikke om man kan sove når man bliver gammel. Min mormor er gammel og hun fortæller at hun bliver nødt til at vente med at gå i seng til omkring midnat…ellers vågner hun klokken 05 og kan ikke sove mere. Hun står op klokken ca 06 fordi hun simpelthen ikke føler behov for 8 timers søvn.

L gør krav på alenetid med Emil, hvilket jeg burde lovprise og tage i mod med smækkyshænder, men hvorfor kan jeg ikke give slip på min lille dreng?

Det er åndssvagt, men jeg tænker at han trives så godt. Han er nem at putte (på nær NOGLE NÆTTER!!!), smiler altid og virker generelt så velfungerende som jeg kunne ønske mig. Tror jeg at det vil blive ødelagt fordi jeg ikke lige er inde over 24/7??? Tager jeg patent på ham? Lidt…tror jeg!

Jeg må give slip.

Jamen så prøver jeg og melder til S-veninde at jeg vil komme forbi uden Emil i dag. ”Øvvvv, hvorfor tager du ikke Emil med???” klager hun! Han er dejlig og er blevet så sjov og dejlig. Han filmer og charmer og man kan virkelig tumle og nusse med ham nu. Men altså helt ærligt! Det gør det endnu sværere for mig, at give slip. Min mor ville nærmest blive FORNÆRMET hvis jeg vovede at komme uden Emil.

Jeg er åbenbart ikke så sjov mere…buhuu!

Drømte skrækkeligt i nat. Det skyldes nok filmen i går aftes; De kaldte os helte. Jeg drømte om blodige spædbørn i plastikposer som jeg bar rundt på.

Nå det var vist lidt ”alting og ingenting” jeg kom af med her.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingenting og alting er publiceret 08/10-2007 11:28 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.