16 år siden

Yesterday is dying...

Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Love runs through your fingers...
- like dust!

Je suis désolé, mais c'est la vie pas le paradis!

Igårdagen er døende, elskede. Jeg har ikke lyst til at gå. Det får mig til at tænke på, hvornår vil jeg se dit ansigt igen, søde skat? Jeg tror, jeg elsker dig! Jeg vil ikke gå hjem uden dig, mit hjerte knuses når jeg tænker på hvor langt du er fra mig. Jeg græder mig i søvne. Hvorfor er hver morgen så kold? I mørket er du alt jeg ser. Kan jeg bede om et godmorgen-opkald? Måske et godnat-opkald? Jeg har brug for din kærlighed, jeg har brug for du giver dig 100%. Jeg kan ikke blive hel uden dit sind, dit hjerte der banker ved siden af mig, dine fingre tæt på mig, dine øjnes skær i månelyset, dit smil der får mig gennem dagen. Jeg er en blomst, du er solen der får mig til at skinne, regnen der får mig til at vokse og energien der får mig til at leve! Jeg har ikke brug for en samtale, jeg ønsker blot du skal se mig smile når jeg er glad, se mine tårer når jeg er ked af det, se mit hjerte knuse når du ikke er der. Jeg trænger sådan til dig! Alle har en hemmelighed, hvordan kan de skjule det for verden? Min hemmelighed er, at jeg elsker dig, skat! Jeg har følelser for dig...

Husker du hvordan jeg plejede at tygge blidt på din finger når jeg var ked af det, og når du talte til mig med så blid en stemme, at jeg græd endnu mere? Du kommer nok aldrig tilbage til mig! Det her er ikke sådan det skulle være. Jeg plejede at tænke på dig som min eneste ene. Jeg tæller timerne til jeg skal se dig igen. Pågrund af dig lærte jeg at slappe af og være mig selv. Er der ikke noget jeg kan sige til dig, så du kommer tilbage? Forstår du, jeg vil elskes af dig. Stykkerne af mit hjerte savner dig! Vær sød, sig vi kan finde ud af det mellem os! Jeg ser på ildfluerne og tænker på den gang du græd i mine arme. Undskyld, jeg mente ikke at gøre dig fortræd. Det er min skyld, jeg kan ikke bære vægten af denne tunge verden. Der er så meget at elske, og jeg håber du vil være der og lære mig det. Vær tæt på mig! Jeg undskylder, jeg står her i regnen og ser på den mørke himmel med de grå skyer. Jeg græder, håber alt vil ende godt!

En havmåge skriger i det fjerne, men jeg kan høre dets ekko. Jeg slikker mine sår, men det ser ikke ud som om de vil hele! Jeg kalder dit navn i natten, men får intet svar. Dine øjne var røde af raseri. Jeg tror det var pågrund af de ting der aldrig blev sagt, dårlig opførsel og tomme senge. Tårerne dannede sig i dine øjne. Du smilede ikke. Jeg prøver at huske, huske dine sidste ord. Men de er væk! Jeg tænker på alle de ting jeg ikke gjorde. På opkaldene jeg aldrig besvarede. Dine bekymringer, bange for om der var sket mig noget. Mit hjerte er knust nu, noget må ændres, tingene kan ikke forblive sådan her. Der er så meget at elske og lære! Du må være her med mig! Jeg skriver i regnen, ligger på mine knæ. Mit hår klistre til ansigtet, mine tårer løber ned af kinderne. Jeg slikker dem af. Nogen af dem smager som dig. Andre som... sorte huller. Jeg vil have mere. Jeg har intet i mod at tilbringe hver dag i rengen, så længe jeg ved du er der! Jeg har intet i mod at tilbringe hver time i mørket, så længe jeg ved du elsker mig! Jeg har ikke noget i mod at ligge i en seng sammen med dig, bliv lidt endnu!

Jeg ved hvor du gemmer dig, jeg ved hvor jeg skal søge. Jeg vil gribe dig når du falder, få dig til at føle dig værdsat. Jeg vil få dig til at smile! Jeg vil være din! Men hvad hvis jeg aldrig ser dig igen? Jeg ville dø, skrige. Hvis jeg have ét ønske, ville jeg ønske jeg kunne høre dig kalde mit navn, rede mig fra smerten! Hvornår vil du røre mit liv igen? Du kan ikke komme ind i mit liv som engel, og bare flyve din vej igen!

When will I see your face again?
When will you touch my life again?
When will I breathe you in again?
I think I love you.....will I see your face again?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Yesterday is dying... er publiceret 13/10-2007 17:41 af Mich Nielsen (Milis).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.