Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Har ellers følt mig meget afklaret mht. at mit barndomshjem var solgt, men kan i disse dage hvor jeg lægger den sidste hånd på rengøringen, mærke minderne pible frem – gode minder. Kan huske hvor jeg sov første nat uden sut – var 5 år gammel og måske lidt sen til at slippe den. Kunne se for mig hvordan vi legede cirkus eller teater og hvor harmonika døren fungerede som indgang for alverdens store kunstner. Huskede det gamle køkken, hvor jeg trådte op på bunden i høj skabet, for at vinde 5-10 cm så jeg bedre kunne nå. For også at nævne det store badeværelse i kælderen, hvor vi havde det kanon sjovt med at sprøjte shampo ud over hele gulvet, og så kure på enden fra den ene ende til den anden – ja jeg kunne blive ved. Det bliver nok alligevel lidt sørgmodig at aflevere nøglerne og vide, at jeg sikkert aldrig vil komme der mere.

I morgen ( i dag torsdag ) kommer svigerforældrene fra England til en kop kaffe, inden de drager nordpå til en svoger og svigerinde. De skal også deltage i svigermors fødselsdag på Sjælland på lørdag. André og jeg bliver som sagt hjemme og hygger os. Vil tidlig op i morgen, da jeg har brugt kræfterne andetsteds end her hjemme på det sidste, og synes her lidt nusset. Vil jo gerne have det pænt når min kære svigermor kommer ;-)

Har også lovet at køre min far ud til hans tidl. besøgsveninde, som har forbarmet sig over ham efter påhænget er ude af billedet. Ak ja der er skam lidt hingst i ham endnu.

Kan mærke at det har været en lang i dag og jeg er godt brugt. Håber at Ole Lukøje vil forbarme sig og for engang skyld lade mig sove igennem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Minder er publiceret 25/10-2007 00:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.