En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Synes at huset var fuld af negative vibrationer i går. Jeg selv var fyldt op med vrede og irritation som jeg ikke kunne forklare hvorfor. Prøvede i vid udstrækning at holde det for mig selv, så det ikke gik ud over sagesløse. Claus som ellers plejer at have en fornemmelse af hvordan jeg har det – begyndte at spørge til om min opførsel havde noget at gøre med ham, om han havde sagt eller gjort noget. Jeg sagde det som det var – jeg har det ikke så godt lige nu. Efter aftensmaden blev jeg ramt af en følelse af at brystkassen snørede sig fuldstændig sammen. Lagde mig på sofaen godt gemt under en dyne og prøvede at følge med i fjernsynet. Men Claus og teenagerens snak omkring noget teknisk vedr. en computer, og den mellemste negative adfærd pga. han ikke havde lyst til at tage med på studietur til London, forekom som myldretid på hovedbanegården. Claus var endnu engang ved mig og spurte til hvordan jeg havde det, og endnu engang måtte jeg fortælle – jeg har det ikke så godt lige nu. Senere hvor jeg kom ind i stuen, var Claus ved at se noget ” krigs et eller andet ”. Måtte gå der fra da jeg ikke kunne rumme alle de lyde og det negative som der er i krigsfilm. Claus kom ind på kontoret og spurte igen – igen hvad der var i vejen. Havde lyst til at skrige – så fat det dog – jeg har det skidt og det har ikke noget med dig at gøre. Kan ikke forklare hvorfor og ved ikke jeg kan gøre ved det, men jeg opgav det. Sagde at jeg ikke kunne rumme alle de lyde fra filmen og foretrak at gå. Jamen jeg kunne da bare havde sagt noget, så kunne vi have skiftet program. ARHHH nu havde jeg ikke kun lyst til at råbe af ham, men også kvæle ham.
Kort efter gik han i seng og jeg valgte at følge ham, da jeg følte behov for nærvær, ikke sex, men bare nærvær. Selvfølgelig skulle han falde over filmen Bad Boys 2 i fjernsynet, som også var fyldt af vold og skyderi. Gav mig godt nok fjernbetjeningen da han jo skulle sove, men fornemmede at han fulgte med i filmen. Stod op og gik ind på kontoret i forhåbning om, at enten han sov når jeg kom retur eller at filmen var færdig.

Det var bestemt ikke rart at have det sådan og så oveni føle at jeg ikke kunne forklare mig ordentlig, eller at det ikke blev forstået rigtig. Er så gal over at det skal være sådan og så lige netop nu, hvor de gode penge er at tjene de næste par måneder.

Var i haven i går. Det er ren terapi at gå derude. Den stakkels magnolie fik virkelig min vrede og irritation at mærke, da jeg skar den tilbage ;-) Tror at jeg vil der ud nu her igen, inden det begynder at regne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fingerspitzegefühl er publiceret 05/11-2007 12:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.