Hyggelig dag

Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Har været en hyggelig dag i dag. Vi har et AT forløb for tiden, hvor vi ikke lige laver så meget, så klokken elleve cyklede mig og min gruppe ned og spiste frokost i Føtex. Vi havde snakket julefrokost og fiskefileter hele formiddagen så det måtte vi ha'!! MUms.
Var hyggligt vi kiggede lidt på gallakjoler - havde fundet en vildt fed kjole for nogen dage siden der var sat ned fra 2000 kr til 300 i størrelse 38. Yes tænker jeg min størelse, men kan jeg få den ned over min røv.. nej. Så jeg ville ind og prøve den igen idag, fordi jeg havde tykke gamacher da jeg prøvede den sidst.. jeg er hvis lidt for optimistisk nogen gange, men den var solgt, nok meget godt, ellers havde jeg bare fået den købt og tænkt jeg smider da bare lige tre kilo (not)eller jeg var kommet til at ligne en rullepølse og jeg ville være ude af stand til at danse. Er lidt for meget vestjyde nogen gange.

Har stemt for første gang i dag. Stemte SF - min fædrende arv!
Var lidt sjovt. Blev lidt forvirret først havde forventet at stemmesedlen havde set helt anderledes ud, så måtte lige have lidt vejledning. Men var vildt fedt da jeg kom, følte mig lige pludselig magtfuld og som en del af samfundet.

Laver kållasagne - ved ikke om det bliver godt, ville have lavet kåldolmere, men det jeg havde fået taget op var lasagnefyld i stedet for hakkekød. Der er nogle der har hugget tre pakker kød fra mig. Vi har dele fryser, det plejer ikke være noget problem, måske fordi jeg indtil da kun har haft kedelige ting som fisk og frosne grøntsager deri. Kunne godt finde på at starte en forening der vil kæmpe for indførelse af livstid til folk der hugger cykellygter, cykelkurve og mad fra andres frysere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hyggelig dag er publiceret 13/11-2007 19:03 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.