At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nå, der blev ikke noget strøgtur/filmhygge med Julie lørdag. Hun forblev syg :( Og Lene der ellers var min backup plan, var på vej til Jylland... Så jeg sad hjemme hos Bo alene. Gad ikke køre hjem igen, det er alligevel en halvlang vej.
Blev lidt ærgerlig ved udsigten til lørdag-aften-alene-og-ikke-engang-hjemme-hos-mine-egne-ting... Kom til at snerre lidt ad Bo, det var sådan set ikke min mening, det var jo ikke hans skyld. Men fik da trukket mig selv op igen, og hyggede mig da også udmærket i eget selskab, da han var gået. Han kom heldigvis også tilbage forholdsvist tidligt... Så det var ok.

Så det var ok... Ellers er der såmænd ikke sket så meget. Arbejde og hjem, og afsted på arbejde igen :) Helene fik heldigvis en legeaftale i dag, og Lucas en imorgen. Jeg hader ellers at 'skulle af med dem' de uger jeg ikke har dem så meget (de kommer til mig mandag og skal til Daniel igen onsdag aften), men de har jo også behov for at lege med deres kammerater... Selvom deres mor så går og savner lidt. Det er nu også meget godt at have den andn på enehold af og til...

Det var vist det for nu.
Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekenden og børn... er publiceret 20/11-2007 21:02 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.