Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Jeg får virkelig ingenting lavet! Det er forfærdeligt og ret stressende! Jeg mangler stadig at bruge en halv dag på den ene opgave og at få startet den anden.
Jeg har igen måtte droppe de noveller jeg havde fundet, så nu vil mit sidste, men fuldstændig sikre, forsøg være at snuppe en af Poes noveller. Jeg har så tirs, ons, tors og fredag til at skrive den, hvilket skulle være muligt, eller det skal det! Den skal være rettefærdig når jeg sætter mig i toget til Herning på fredag.. det skal nok gå!

Jeg er blevet lidt syg oven i det hele, men det skal bare ignoreres, så går det nok.

Om et par timer skal min kusine og jeg holde fødselsdag for den 3. kusine der bliver 15. Hun er i praktik her i byen hele ugen, og er lidt ked af, at hun ikke kan være hjemme. Hun bor hos min anden kusine (mest praktisk fordi vi ikke har så meget plads, og de to ser også hinanden mest) og vi havde for lang tid siden aftalt at holde kusine/fødselsdags aften for overraskelse. Jeg har haft ret travlt, og jeg tror at min kusine lidt havde tænkt at jeg ikke havde tid alligevel. For da jeg smsede hende i går, virkede hun som om at det var en overraskelse, at jeg også ville deltage.. lidt underlig følelse, men det viser nok meget godt hvor meget tid familien har fået de sidste måneder! For pokker! Jeg har ikke engang haft rigtig tid til mine forældre!

Men jeg tror at det bliver meget hyggeligt i aften! Måske kan det endda give mig lidt energi til opgaveskrivningen. Jeg har bagt en kage, som vist er blevet ok (dejen var i hvert fald super :)), på trods af vores lorte mini-ovn, som altid brænder dem, hvis de skal være gennembagte. Den er lidt brændt i det ene hjørne.. jeg tror at jeg vil tage nogle øreringe med jeg selv har lavet og spørge om hun vil have et par i gave.. Håber at de er nogenlunde hendes stil.. har ikke så mange forskellige endnu..

Ellers må jeg hellere komme i bad, og så ikke stille så mange krav til hvad jeg burde nå, det stresser bare når jeg genlæser dagbogen!

Forresten så vi Shrek III i går - langt under de to første films standart! Lidt skuffende, som forbrydelsen! Hvis der kommer en forbrydelsen II tror jeg altså ikke at jeg vil følge med..

Ja og så har vi jo også fået købt en fisk :) Det er en slørhale med sorte og orange prikker! Den er super fin! Derek har fået lov til at døbe den Johnny Uma. Der er også en rensesnegl som jeg har opkaldt efter spider :) Jeg tror at jeg vil ønske mig en reje i julegave af fug, som så kan blive opkaldt efter hende..

D har forresten lige købt julegaver for omkring 2000 kr til sin familie. Jeg synes det er fint, han sendte ikke gaver til dem sidste år, og det er fedt at kunne sende noget ordentligt! Alligevel føltes det lidt mærkeligt da han sagde det, for vi har jo arbejdet så hårdt for at få pengene til at slå til! Jeg kan ikke helt finde ud af det med pengene nu hvor vi har nok til sidste uddannelsesgebyr.. Det er stadig mig der får su og mig der tjener flest penge ved fritidsarbejde. Jeg ved godt, at det egentlig ikke havde været nødvendigt at arbejde så meget i år, men hvis jeg ikke havde gjort det, havde der ikke været penge til store julegaver nu, og.. jeg mener ikke at jeg er sur over at D køber store gaver, jeg synes stadig bare at det er virkelig uretfærdigt at vi skal betale så mange penge for at han kan være her, og at penge dermed skal spille så stor rolle i vores liv!
Jeg har det stadig underligt når jeg skal bruge penge på noget - fx i aften hvor os kusiner skal spise på restaurant. Penge er ensbetydende med problemer, giver en følelse af frygt og usikkerhed.. Når D engang skal begynde at arbejde, skal vi sætte os ned, og finde ud af en opsparingsplan -altså hvor mange penge der skal køres i opsparing om måneden. Så tror jeg at jeg kan falde lidt ned. Så ved jeg, at de penge der er på min konto d. 1. kan bruges til der ikke er flere og så er det det til d. næste 1..

Nå, videre :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tomgang er publiceret 26/11-2007 14:16 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.