Tab og vind med samme sind, og julerier

Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Efter en vel overstået fredag blev det lørdag: Juleindkøb og jule-spille-hygge.
Tog i regnvejr mod fisketorvet efter Daniel havde hentet børnene, og mødtes med Bo derinde. Havde sms'et lidt med Susanne om at vi nok kom lidt sent til hendes jule-spille-hygge, der begyndte kl 3.
Fik fundet stort set alle gaver, mangler kun Kasper (min lillesøsters kæreste) og Bo. Og så skal jeg finde en gave til Daniel fra børnene. Gaverne i år bliver desværre ikke så store som de plejer :( Men sådan er det - det er jo heller ikke det det kommer an på.
(Nå jo, og så mangler der gaver til Bos familie, men dem regner jeg med han 'styrer', selvom de er fra os begge).
Da vi stod i den sidste kø var kl lidt i 3, så vi blev kun ca. 20 min forsinket(Camilla og Ronnie og Annette var der også).
Vi fik serveret hjemmelavede æbleskiver og glögg, da vi kom, og så skulle vi spille. Først Robo-rally, som jeg aldrig har prøvet før, super-skægt på trods af jeg langtfra vandt :(
Og så Acquire, der er en dejlig blandíng mellem banko og matador, på en eller andenmåde. Af en eller anden grund følte jeg jeg havde en fair chance for, om ikke at vinde så i det mindste komme derop ad... Jeg tabte !!!
Så fik vi rissengrød, og sluttede af med Cranium, hvor Susanne og jeg kom på hold sammen og... VANDT :D
Rigtig hyggelig aften.
Hjem i seng med os, og vi sov næsten til kl 10... Så oop og lave småkager og dej, derskulle deles frisk ud til de forskellige medlemmer i Bos familie, da vi nogle timer senere skulle til juleværksted, hos Bos moster. Også her kom vi ca 20 minutter for sent - denne gang på grund af bagningen, og også her begyndte vi med hjemmelavede æbleskiver og glögg.
Så besluttede vi at årets marcipan-kunst-konkurrence skulle være ordsprog/faste vendinger, OG i år måtte man ikke afsløre hvad man lavede, men det skulle gættes til afstemningen, og de 'udstillede genstande' fik ekstra point for antallet af korrekte gæt. Jeg lavede "at bide i det sure æble" og VANDT :D Weee... Troede ikke jeg havde en chance, Bo og hans søstre (specielt Den ene) er så kreative...
Bo lavede Knald eller fald. Den var ret genial, der var bare desværre ikke nogen der gættede hvad det var:
Han havde lavet en mand der stod ved en skillevej, ad den ene vej, lå der en nøgen kvinde på en seng, og den anden vej, steg en smule hen mod slutningen, hvorefter den endte brat. Hvad andet kunne det være... Men det var svært lige at indstille tankerne ordentligt.
Efter afstemningen var der aftensmad, og så raflespil... og til allersidst delte vi alle lækkerierne ud imellem os. Det kommer til at holde resten af året.
Og så har vi taget hul på denne uge, med nissevenner på arbejdet (jeg fik en chololadejulemand til pausen - kan ikke skrive hvad jeg har givet min nisse. Det skulle undre mig meget hvis nogen fra mit arbejde kom herind og tilfældigvis faldt over min dagbog, men skulle det ske, ville jeg jo være afsløret...)

Men nu vil jeg slutte for i dag... Skal tidligt op imorgen...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tab og vind med samme sind, og julerier er publiceret 04/12-2007 21:09 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.