Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 13 dage siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Julefrokosten i fredags gik glimrende. Jeg blev fuld på den gode måde - dvs. mit humør røg helt i vejret og jeg var ikke til at stoppe, og talte mere end meget og var bare super humør.
Vores opvisning med 'vi voksne kan også være bange' gik fantastisk. Havde lånt Lucas guitar der spiller helt forfædeligt, fordi alle strengene er løse og ikke til at stramme. Troede slet ikke man ville kunne høre den i den almindelige julefrokost-småstøj, men det kunne man og dens falske klang klingede perfekt med vores småfulde stemmer, og vores 'hullede teksthukommelse' og kiksede tøj.
Hold da op var så jeg godt ud på den smågrimme måde... Havde lånt min mors Lyslilla kjole med store hvide blomster på, og hæftet den op, så den kun gik ca til midten af låret, så havde jeg naturligvis min lilla ble om hovedet, et par mørkebrune leggins og et fantasisk par strømper, som jeg fandt på lagersalget:
Orange og halvtykke, går op til ca 5 cm under knæet, har tæer, og med fire store blomster, to i lyseblå og to i lyslilla, og så stod der Smile Susy... Elsker når man skal klæde sig ud :D
Alt i alt en vellykket fest, jo længere frem på aftenen vi kom, jo mindre kan jeg huske andet end i brudstykker, fik talt en del med mit ideal af en pædagog, jeg kender ingen der som hende kan fange børnene på en utrolig rolig måde. Jeg har aldrig hørt hende irriteret eller sur. Hun omtaler altid alle børn og alle voksne positivt og med et glimt i øjet.
Men jeg må jo indrømme, at jeg på mit arbejde generelt er omgivet af pædagoger og medhjælpere, der virkelig ved hvad de gør, og hvorfor. Kan kun lære på en yderst positiv måde af at høre og se dem... :) (Er virkelig glad for mit arbejde - selvom jeg godt ved det ikke er det jeg skal resten af livet!)
Men god julefrokost, og ingen pinlige scener der springer mig i øjnene, jeg har bare hygget og været glad.

Lagersalget som jeg fik nævnt sidst, gik også godt. Fik fyldt et par sække med tøj, stof, duge og viskestykker for kun 300 kr.

Denne uge bliver/er lidt tung på arbejde... de første to dag har vi i børnehaven kun været halvt bemandet. (Så er det jo også godt at vuggestuen kan træde lidt til). Og vi skal både det ene og det andet: Der er gudstjeneste imorgen, lanternefest på torsdag, og julefrokost fredag. I dag var vi til dukketeater. Men vi får det til at hænge sammen. Det er dejligt! (Selvom man da godt kan mærke man løber lidt hurtigere).

Imorgen skal vi til morgenmad og lysfest i Helenes børnehave. Skal være der kl 7. GAB... Ved godt der er mange der sikkert møder meget tidligere, men i min dagsrytme er det et meget tidligt tidspunkt, at skulle have fået to børn og mig selv i tøjet og ud af døren.

Og så må jeg da også hellere nævne at jeg i torsdags langt om længe fik svar fra statsamtet, og nu endelig får mit længe ventede børnebidrag! Så kan vejret trækkes helt ned til maven igen!
Så, tror jeg skal ud og finde bukser til Lucas imorgen... Han vokser ud af alt sit tøj, og har næsten ingenting han kan være i.

Nu vil jeg så smutte, skal være tidligt oppe imorgen.

Sov godt
Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Super :) er publiceret 11/12-2007 22:06 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.