En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Mange ting sker i dennne julemåned idag har vi julehygget med bagning og ophængning af julepynt, min kæreste krænger lidt hun har ondt i nakken og det har bredt sig med muskler der holder alt fast på hende så hun ikke kan dreje hovedet eller noget, hmm det går lidt ud over juleforberedelserne men hun er ved godt mod og humør sååååå hvis der findes nogen i himlen der kan hjælpe sååå giv lige slip på min kæreste.

I sidste uge eller var det mon før har ikke styr på tid og sted ÅÅÅ dog onsdag d 6 skulle jeg have en gomore.dk passager med fra Aalborg til Vejle en spansk pige som hvis ikke kunne andet end spansk.

Men turen mod Vejle med sol [sum] gik fint vi fik os brokket igennem nogle samtaler på brokengelsk, engang imellem måtte jeg stoppe samtalerne for at koncentrere mig om trafikken, kunne ikke læse hendes talende kropssprog, i virkeligheden var hun fra Peru og flyttet til Madrid for at arbejde for en 3 år siden. Alt i alt en god oplevelse da vi stod på buscenteret hvorfra hun skulle videre til Bilund og med fly hjem, gav jeg hende 2 små strikkede nisser hun var begejstret for lå i forruden af min bil, jeg havde købt dem i genbrugsen for en 20er den samme dag, jeg fik et stort spontant knus ååå følte mig som et godt menneske.

Måske er det ellers svært i denne verden hvor alle har nok i sig selv at opnå spontan lykkefølelse. jeg tvivler på jeg er istand til at få det samme sus ved julen hos mine børn som dette korte SUS.

Ellers har der simpelthen været en helt og aldeles uventet måned på broen hvor vi har flere hold håndværkere på besøg til rep for mange 100.000 ååå flere tæt ved ulykker som heldigvis er forgået uden personskade. men tror jeg er ved at have styr på det, mine øjne er dog mere åbne end længe for at min arbejdsplads på en gammel slidt bro kan være ret farlig.

Julefrokosten på broen var torsdag aften ååå den forgik jo i det sædvanlige mandehørm med god mad og masser af øl jeg fik luftet mit alternativ til den manglende julepynt på broen flere mente det var en muslimsk tingel der fulgte med til mit bedetæppe.

Efter julefrokosten gik jeg totalt i svimmel og følte mig ret syg det må have været busturen hjem med hovedet mod kørselsretningen... faktisk synes jeg lidt af den bustur sidder i kroppen endnu;-))

Kan i have det rigtig godt derude.. jeg vil i seng og se om jeg kan rette min kæreste op i nat..

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skæv Kæreste er publiceret 14/12-2007 23:49 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.