15 år siden

Min yndlings

ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
1 år, 3 måneder siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
7 år siden
Gud taler til alle
Salomon
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
3 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
1 år, 4 måneder siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
8 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
8 år siden
Kære
Halina Abram...
5 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
14 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
3 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
2 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
8 år siden
Endelig blev det ferie. Skønt er det. Men også en smule underligt. Hvor blev december måned af. Væk var den inden det nåede at gå op for mig at det er jul. Det er endnu ikke gået op for mig at det er i overmorgen det er juleaften og at jeg imorgen skal holde jul med min mor. Jeg er slet ikke så langt inde i december som jeg burde være. Jeg har stadig et håb og troen på at jeg nok skal vinde de 50.000 på min skrabekalender, selvom jeg også sidste år kun manglede en julemand. Men troen er der endnu.
Ellers var der juleafslutning på skolen igår formiddag med rundstykker og julerevy. Mig og Jc. kommer rimelig tidligt og møder en meget træt To. med rødskudte øjne og en ånde man ikke ønsker at komme i nærheden af. Drengene havde åbenbart været i byen, men stakkels To. er den eneste af dem, der ikke er kommet hjem og derfor har sovet i sin bil, som han naivt troede ville varme ham dejligt hele natten. Nærmest forfrossen prøvede han ihærdigt at få varmen iført Jf's jakke og halsterklæde. Han var meget charmerende. Ædru var han endnu ikke blevet, så engang imellem brød han ud i sang og dans. Fantastisk. Men da rundstykkerne kommer på bordet, er han pludselig træt og falder halvt i søvn over bordet. Stakkels dreng. Men skide hyggeligt var det, selvom over halvdelen af klassen ikke var der, fordi der var med i revyen.
Og ind til revy kom vi. Jeg var fald af grin hele vejen igennem. Det er aldrig sjovt at være 1.g'er når der er julerevy. Man kender ikke det halve af personerne, så det er altid lige sjovt alt sammen. Men som 3.g'er, morer man sig. Man kender både dem der optræder og dem der bliver gjort grin med. Og skide skægt var det. Åhh, det var sjovt. Je's lillesøster blev kørt rimelig hårdt på, men hun tog det vidst bare med et smil. Ej, men det var skæg. :)
Klokken halv elleve havde vi juleferie, så jeg fik mig en lur på nogen timer inden turen gik ud til Aj til fest med klassen om aftenen. Skide hyggeligt. Vi er aldrig samlet allesammen, så det var bare alletiders.
Ved ikke hvorfor, men mig og Ch. kommer altid til at snakke om sex når vi er til fest. Det er frygteligt. Men meget hyggeligt. Fik lige et par detajler jeg ikke havde behøvet at vide. Men det jo også fint nok. :) Vi drak og vi drak, og vi sang og vi sang. Fantastisk. Havde iført mig en ny sort kjole (i str 34 vil jeg gerne bare lige sige. Hehe), og røde sko. Så fint, men stadig lidt usikker på de fantastiske røde sko. Men ind til byen kom vi. Mig og Jc. går på toilet og kommer til at snakke om et eller andet, hvor hun så pludselig siger at hendes mor havde sagt noget om mig inden Jc. var taget afsted. De havde snakket om at vi havde været sammen om torsdagen osv, og så havde hendes mor sagt "Hun er da vidst også bare din yndlings Anne, hva?". "Jaa, hun er. Hun er en engel". Nååårh. Blev så glad da hun sagde det. Det har jeg aldrig fået af vide før. Ihh, altså. Hehe.
Fra starten vi ankommer på diskoteket leger Jc. matchmaker. To af hendes venner er også i byen og hun er overbevist om at mig og den ene af dem, J, bare passer SÅ godt sammen. Hele aftenen forsætter hun med sit lille projekt og det lykkedes hende til sidst at få til at sidde ved siden af hinanden og falder i dejlig god snak. Egentlig "kender" jeg ham godt fra da jeg boede i min gamle by, men har aldrig rigtig snakket med ham. Og han har desuden udviklet sig til at blive en utrolig flot fyr. Hehe.
Resten af aftenen snakker vi. Han danser aldrig, og selvom min overtalelsesevne er noget så fantastisk, så virkede den ikke på ham. Pokkers. Det viser sig at den anden ven er i bil og ikke har drukket, så ham kan vi køre med hjem. Lækkert. På vej ned til bilen får J. på en eller anden måde fat i min hånd, og sådan befinder vi os så hele vejen hjem. Hyggeligt. Han nu noget så sød. Han er smed og et år ældre end mig. Skide genert, så det er rigtig godt når jeg også er det. Hehe. Han sagde han ville skrive nu her til aften, så det håber jeg han gør. Søde, søde dreng, som giver mig et sug i maven hver gang jeg tænker på da han tog min hånd. Ihh altså. Hihi.

Men han er ikke Mr. M. Men det er også okay. Ham har jeg stadig ikke hørt noget fra siden sidste fredag, så det løb er nok kørt. Desværre. Savner at snakke om madpakker, stjerner og mørke. Men sådan er det nok bare. Han er bare ikke det værd alligevel så. Pokkers.
---

Je. ringer engang imellem, og så snakker vi lidt der. Om at jeg snart må komme og besøge ham og at han savner mig. Om hans kæresteproblemer og om ham. Og sådan er han. Det er bare ham at være sådan. Meningen var at jeg skulle have været hjemme ved ham idag, men så havde han pludselig også lavet en aftale med sin kæreste, men synes at jeg skulle komme alligevel. Sagde bare at jeg synes de skulle være sammen, og så måtte vi finde en anden dag. Han synes jeg var latterlig og sagde at så ville han aflyse med sin kæreste hvis jeg ikke ville når hun var der. Det skulle han ikke. Det gad jeg ikke. Og så har vi ikke rigtig snakket sammen.
Vil faktisk gerne besøge ham. Hun skal bare ikke være der. Ikke lige nu, og sådan er det bare.
---

Sammen med Jc. torsdag aften. Skide hyggeligt. Vi lavede mad hos hendes kæreste, som han dog ikke ville have noget af. Hmm. Og film så vi. Fnidret osv. Dejligt var det. Skøn pige det er hun virkelig. Hende kan jeg godt lide. :)
---

Imorgen skal jeg arbejde. Pokkers. Troede det var fra 10-16. Men nej. Fra 8-18. Værs'go Anne. Har heldigvis fået byttet de sidste par timer så jeg kan holde jul med mor. Lækkert.
Og så skal der bare hygges med mor ogs søster imorgen. Dejligt bliver det. :)
---

Julegaverne er lagt under træet, så nysgerrigheden er stor. Træet er endnu ikke pyntet, men det gør vi i aften. Rigtig familieting. Hehe. Og mor har lavet kæmpe snollerskål. Mums. :)

Jeg vil afvente beskeden fra denne J. :)

Glædelig 22. december..

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min yndlings er publiceret 22/12-2007 18:04 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.