16 år siden

Frøken, du er sød

13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Glædelig jul. :D Den 24. er det blevet - det er helt tosset. Sidder og nyder et rundstykke i mit eget selskab. Mor har været på arbejde i nat, så hun sover. Søsteren er på arbejde og kommer hjem om en time. Så skal vi i kirke og over til far. Det bliver dejligt. Min far er så hyggelig. :)
Gaver blev der pakket op igår. Masser af pakker. Dejlige pakker. Glattejern, hårpleje, tøj, dvd\'er, smykker til galla og makeup. Ihh. Jeg bliver så glad for det hele. Og så var det ellers bare hygge med masser af snoller. Jeg er stadig hel fuld i maven. Hehe.
---

Kære J. Han er herlig. Han skrev om aftenen og vi har snakket sammen engang imellem siden. Det gør mig ingenting at vi ikke snakker sammen uafbrudt. Jeg skriver lidt engang imellem. Så skriver han lidt engang imellem. Af og til er det eneste der kommer \"Frøken Anne, du er sød\". Og så er det helt okay at det er det eneste der kommer. For de kommer ofte.
Måske vi skal afsted i byen igen på fredag. Os der snakkede sammen i fredags. Det kunne være alletiders. Han var frisk, hans ven var klar og Jc. var hende der planlagde det. Så jeg håber bare. :)
Bare til at se ham igen og bare snakke. (Jeg må holde op med det her. Ikke håbe for meget. Lad vær Anne, lad vær!!)
---

Arbejde igår. Hvor er der mange stressede mennesker der vælger at handle stort ind den 23. december. De første par timer var der ingenting at lave - måske vi åbnede to timer før vi plejer, så folk ikke rigtig var klar over at der var åbent. Hmm. Men efter klokken 10 strømmede folk pludselig ind og ved alle 5 kasser stod mindst 30 stressede mennesker i kø. Min chef havde ikke planlagt det videre godt. Vi var kun to der kun skulle sidde ved kassen, ellers skulle \"overhovederne\" sidde ved de andre. Skide godt når han ved at de i forvejen har masser at lave inde i butikken. Men ja ja.
De fleste var heldigvis søde og smilende. Vi kunne jo heller ikke gøre det hurtigere end vi allerede gjorde. Sårh. I længden bliver det trættende at sige \"glædelig jul\" til samtlige kunder der kommer igennem kassen. Men man er vel høflig. ;)
Da jeg kommer ned fra frokost, kan jeg se min chef kommer hen i mod mig med sit \'Anne, du skal gøre noget for mig-blik\'. Forgæves prøver jeg at undgå ham, så jeg bliver sendt over i kiosken, så A. kan gå noget og spise. Tak for det. Der er fandme ligeså mange mennesker, som stort set allesammen skal have snaps eller andet over fra de hylder, som jeg ikke aner en skid om. Spørg mig og vodka og shot, så ved jeg hvad det er. Men når det kommer til whisky, snaps og likør så er jeg lost. Min chef stod der stort set hele tiden og hjalp mig. Ups. Han grinte bare af mig når jeg stod ganske fortabt foran alle disse flasker. Tak for det. Hehe.
---

Må hellere gå op og få noget tøj på, så jeg er klar til kirken. Måske man skulle prøve sit nye fantastiske glattejern. Hmm.

Rigtig glædelig 24. december og en fantastisk jul. :)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frøken, du er sød er publiceret 24/12-2007 11:40 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.