Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Sidder nu og ser 'Chapter 27'. Om manden der skød John Lennon. Den er interessant, men jeg ved ikke hvad jeg ellers skal synes. Men det er nu godt at have læst "The Catcher in the Rye". En fantastisk bog har jeg altid synes... Men efter denne film er der vist slået et lille skår i den, med mindet om denne syge mand...

Det har været nogle gode juledage. Der sker så meget...
Glemte helt at sige at vi kom i Tivoli d. 22. Bare børnene og mig. Og de var så gode at have med! Kan godt mærke de er ved at være store.

(Det går lidt langsomt, sidder jo og ser filmen samtidig).

Juleaften var rigtig hyggelig. Jan (min storesøsters kæreste) og hans far kom og holdt jul med os. Og så var min fars gamle moster på 98 der.
(Nu er filmen slut, så går det forhåbenligt lidt hurtigere med at skrive)
Hun er ved at være gammel, min fars moster, det kan man jo ikke nægte, men af sin alder holder hun sig godt. Og har været utrolig frisk i sindet indtil for nylig.

Juledag var vi hos min faster. Det var rigtig hyggeligt. Det er ikke så tit jeg ser dem, så det er dejligt med den årlige julefrokost.

Anden juledag kom børnene hjem, og vi tog hos Bos far. Det var også rigtig hyggeligt. Og så fik jeg lidt flere gaver :) (Har snart en stor samling gamle danske film).

Torsdag havde vi en bytte-date med Camilla (storesøster). Lucas havde fået to par bukser, der var for små, og Camilla skulle bytte en raclette. Camilla kom med hjem og hjalp mig med at strukturere mit soveværelse. Jeg har fået to ny kommoder i julegave, så der kan komme orden på mine ting. Alting har ligget i kurve og små bunker siden flytningen i februar... Jeg har skråvægge, så mit gamle tøjskab passede ikke, og jeg har ikke fået anskaffet mig noget nyt siden.
Så det var rigtig dejligt at få styr på det!
Fredag var vi inviteret op til aftensmad hos mine forældre, for lige at ønske hverandre godt nytår.
Lørdag skulle børnene til deres far igen (det er jo hans sædvanlige weekend). Og Bo og jeg stenede lidt ovenpå et par aktive dage, og tog så en tur i skoven. Dejligt! Da vi kom hjem så vi 'Sin City'. Puha! En fantasisk film. Men meget voldelig og grum... Så satte en af mine gamle danske på bagefter ;)
Nu sidder jeg så alene hjemme. Bo er i biografen med sin ven Dan.

Imorgen kommer børnene hjem og vi skal holde nytårsaften samme. Glæder mig. Det skal bare være os fire, men det skal blive så hyggeligt. Vi skal have hummersuppe til forret. Fondue. Og is med chokoladesovs til dessert. Så skal vi spille gave spil. Og selvfølgelig drikke champagne og spise kransekage... Brugte de sidste penge på gavekortet fra kirken idag. Må i den forbindelse lige udtrykke min taknemmelighed over den hjælp jeg har fået i julen, både fra organisationer og familie. Det er dejligt. Det havde nok ikke været en helt så hyggelig julemåned foruden...
Jeg kommer nok ikke uden om også at skulle købe lidt fyrværkeri. Det vil børnene gerne... heldigvis er de ikke så store at de kræver de store raketter. Det er ikke noget der siger mig så meget, så så længe de heller ikke går op i det, er pengene bedre invisteret i maden...

NU, vil jeg lave noget aftensmad... Er SÅ sulten...!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget så er det snart nytår er publiceret 30/12-2007 19:42 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.