Hjemmelavet æblemost - af smukke glas

Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Resten af den mørkorange væske står i en åben flaske på bordet, de to glas væsken blev indtaget af, står stadig på bordet, hvor de har stået siden i går. Køkkenet, det meget lille køkken, er jævnt pakket ind i en opvask, efter aftenens kiksede forsøg på at lave hvid chokoladeis.

Min bedste ven sendte mig senere på aftenen en sms om, at der mellem klokken 23 og 01 blev sendt ca. 8 millioner sms-beskeder frem og tilbage på det danske mobilnet. Vildt - men når man tænker over det, vel forventet. Man skal jo ønske sine nærmeste, og ikke mindst dem der befinder sig i periferien af "nærmeste" et godt nytår. Samme bedste ven ringede til mig klokken tyve over tolv. Jeg kunne have tudet, da jeg så hans navn i telefonens display, eftersom jeg vidste at han var til nytårsfest i Odense, sammen med kernen af gode venner. På daværende tidspunkt stod jeg udenfor, sammen med familien jeg fejrede nytår hos, det virkede upassende at fortælle ham hvor højt jeg elsker ham, og værdsætter at han er min bedste ven - whenever I need him..
I stedet var jeg mundlam - i et forsøg på at høre hvad han sagde til mig - noget om godt nytår, gang i Odense, lige overfor HTX, og så noget med et vindue han helst ikke ville falde ud af.

Før det blev aften, luftede jeg min frustration overfor ham, med hensyn til soldaten. Han forstod det, grinede sammen med mig, højnede min selvtillid og mindede mig om, at lyst er en primær drift, et behov, min krop har..

Jeg vil helst ikke indrømme det, men jeg hader at han ikke har været hernede endnu, jeg hader at han ikke har sendt mig det skide flyttekort, jeg hader at han er flyttet så langt væk..

Men når det hele er sagt, var det et smukt nytår. Siden sidste år, har jeg købt hest, oplevet den værste sommerferie jeg længe har oplevet, været på ferie med søster på Mallorca, mistet kufferten med alle de fede ting osv. osv. Det var en fedt år - det første hele år i Sønderjylland, og det må jo siges at være gået fint..

Jeg elsker mit liv, men hvor er det da urimeligt så meget jeg savner min bedste ven..

Jeg trænger til at blive krammet, og få tudet alle frustrationerne fra det forrige år ud af systemet - for populært starter man jo på en frisk, i takt med at årskalenderen skiftes ud med en ny..

Jeg tror jeg vil starte med at vaske op.. Og så selvfølgelig - få gjort noget ved den opgave der hænger og truer.. Den skal først afleveres på fredag, men lige nu, er det ikke særlig lang tid til fredag.. Snøft.. Somebody.. Safe me!!

Jeg er ved at løbe tør for det overskud af energi, der ellers kendetegner min person.. Det tegner ikke spor godt :-(.. Jeg krydser fingre for, at opgave bare skal ud af verden, så jeg kan slappe lidt af, og koncentrere mig lidt om at forkæle mig selv..

Kære gud i himlen, jeg bruger så meget krudt på at passe på alle de mennesker der færdes omkring mig, hvis jeg kunne få blot en brøkdel tilbage, ville jeg blive tilnærmelsesvist uendeligt glad igen..

Masser af varme, kærlighed og ønsker om et godt nytår herfra.

En udkørt

F.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemmelavet æblemost - af smukke glas er publiceret 01/01-2008 19:48 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.