So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Hvor er jeg bare.(vil udelukke negativt ladede ord). ikke specielt god til at sende mig selv i seng, nogen gange. VED jo godt jeg skal tidligt op imorgen! VED jeg har en lang dag foran mig! Og VED jeg trænger til at sove...
Alligevel beslutter jeg mig for liiige at læse alle mine gamle dagbogstekster igennem... Hehe - skrev vist lidt i koder i de gode gamle dage, så nu har jeg besluttet, lidt efter lidt at gennemgå dem fra en ende af, og komme med forklarende noter. Kunne sjovt nok huske hvad næsten hver enkelte kryptiske udtalelse hentydede til, men udefrakommende vil jo intet fatte (og det vil jeg muligvis heller ikke selv om endnu fem år).
Nu ved jeg jo ikke om der er nogen der finder min dagbog interessant nok til at læse min dagbog fra ende til anden, men det er jo også ligeså meget for egen klarheds skyld. (Og hvis der alligevel er nogen der følger flittigt med vil "De sidste par trættende år" sikkert også hjælpe lidt til det større overblik, når først jeg får knyttet et par kommentarer til de gamle tekster).
Jeg havde også mine gode grunde til at skrive i koder vil jeg lige sige. Der var flere mennesker der kendte til min fyldependagbog. Om de benyttede sig af det ved jeg ikke, men under alle omstændigheder... De ting jeg gik og tumlede med dengang skulle jeg afklare med mig selv, og kun mig selv. Alle mine tanker frem og tilbage, og opsamling af mod til at ændre situationen havde jeg brug for at have for mig selv, samtidig med jeg havde brug for at komme lidt af med dem. Derfor brugte jeg dagbogen herinde... For at få delvist afløb. Nu taler jeg vist lidt i koder igen, men historien vil jo dukke op ligeså langsomt, så vil ikke afsløre for meget (for mig selv? Der sikkert er den eneste der vil følge med i opdateringerne - hehe)
Havde også lidt glemt at jeg plejede at slutte hver dag af med et visord...

(Her sidder jeg så og tænker så det knager for at komme på et der passer på noget med at se tilbage - det eneste der dukker op er: "Looking back over my shoulder..." Den har ikke helt den rigtige mening).

HA! Fandt én der talte til mig i min visordsbog:
"Du kan ikke to gange gå ned i den samme flod, for nye vande flyder for evigt imod dig."
(Den passer da meget godt: Selvom jeg går tilbage og genoplever alt det gamle, vil det være med nye øjne jeg betragter det. Jeg er på den anden side af spekulationerne...)

GODNAT!!!! (GÅ SÅ I SENG PIGEBARN!!)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sagde jeg sove?!?! er publiceret 11/01-2008 01:27 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.