13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
4 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
7 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
5 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
5 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
3 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
6 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
5 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
5 år siden
En tur forbi kirkegården....
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Start?
Christian Ba...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
3 år siden
200
Jette Peters...
4 år siden
Hvor er jeg bare.(vil udelukke negativt ladede ord). ikke specielt god til at sende mig selv i seng, nogen gange. VED jo godt jeg skal tidligt op imorgen! VED jeg har en lang dag foran mig! Og VED jeg trænger til at sove...
Alligevel beslutter jeg mig for liiige at læse alle mine gamle dagbogstekster igennem... Hehe - skrev vist lidt i koder i de gode gamle dage, så nu har jeg besluttet, lidt efter lidt at gennemgå dem fra en ende af, og komme med forklarende noter. Kunne sjovt nok huske hvad næsten hver enkelte kryptiske udtalelse hentydede til, men udefrakommende vil jo intet fatte (og det vil jeg muligvis heller ikke selv om endnu fem år).
Nu ved jeg jo ikke om der er nogen der finder min dagbog interessant nok til at læse min dagbog fra ende til anden, men det er jo også ligeså meget for egen klarheds skyld. (Og hvis der alligevel er nogen der følger flittigt med vil "De sidste par trættende år" sikkert også hjælpe lidt til det større overblik, når først jeg får knyttet et par kommentarer til de gamle tekster).
Jeg havde også mine gode grunde til at skrive i koder vil jeg lige sige. Der var flere mennesker der kendte til min fyldependagbog. Om de benyttede sig af det ved jeg ikke, men under alle omstændigheder... De ting jeg gik og tumlede med dengang skulle jeg afklare med mig selv, og kun mig selv. Alle mine tanker frem og tilbage, og opsamling af mod til at ændre situationen havde jeg brug for at have for mig selv, samtidig med jeg havde brug for at komme lidt af med dem. Derfor brugte jeg dagbogen herinde... For at få delvist afløb. Nu taler jeg vist lidt i koder igen, men historien vil jo dukke op ligeså langsomt, så vil ikke afsløre for meget (for mig selv? Der sikkert er den eneste der vil følge med i opdateringerne - hehe)
Havde også lidt glemt at jeg plejede at slutte hver dag af med et visord...

(Her sidder jeg så og tænker så det knager for at komme på et der passer på noget med at se tilbage - det eneste der dukker op er: "Looking back over my shoulder..." Den har ikke helt den rigtige mening).

HA! Fandt én der talte til mig i min visordsbog:
"Du kan ikke to gange gå ned i den samme flod, for nye vande flyder for evigt imod dig."
(Den passer da meget godt: Selvom jeg går tilbage og genoplever alt det gamle, vil det være med nye øjne jeg betragter det. Jeg er på den anden side af spekulationerne...)

GODNAT!!!! (GÅ SÅ I SENG PIGEBARN!!)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sagde jeg sove?!?! er publiceret 11/01-2008 01:27 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.