21 år siden

Idag endnu et lys... :o)

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære dagbog!!

Har lige siddet og læst en rimelig langt brev til mig..

Blev både glad og lidt trist, Glad for at høre fra mig og ked at det over det han har skrevet... Tænk sig jeg har slet ikke hørt den side af ham, eller også har jeg ikke lyttet rigtig efter når vi har snakket sammen... jeg er lidt ked af at jeg ikke har været i nærheden af min tlf når han har ringet, men vi fanger nok hinanden på et andet tidspunkt.. Håber bare han klare den.. Mine tanker går ihvertfald til ham..

I dag har jeg så endelig få afvide hvornår jeg skal starte på min uddannelse, og det skal jeg på tirsdag, jeg glæder mig for vildt, men øv øv skal allerede til eksamen om ikke så lang tid.. Jeg skal ti 3 eksamner i år.. Puha det bliver hårdt, men jeg skal nok klare den.. Jeg har snakket med min kammerat i Slagelse og han vil godt hjælpe mig over nettet så godt han kan når jeg sidder hjemme så det er jo bare med at spørge så snart der er det mindste, og ja jeg er allerede blevet hel del klogere, men nu havde jeg jo også lidt af en opgave igår at løse.. Jans computer lavede jo sjove ting, så det skulle jeg over og lave for ham, men jeg fik da fikset det så det er jo dejligt..

Idag var jeg været til fødselsdag hos Carinas og Johnnys datter Emma, hun bliver 7 år imorgen, hun er sgu en dejlig tøs, havde købt en lille fin bluse til hende.. Jeg sad bag på Jan på hans knallert, og det var lidt glat så jeg frygtede lidt at vi ville styrte men vi klare den både derned og hjem *S*

Ja også går jeg her i uroligheder og venter på at lillemis skal føde, men for tiden der laver hun ikke andet end at sove og spise.. Efter hvad jeg har regnet ud så er det præcis 6 uger at hun var derover sidste gang så hun må meget gerne snart føde.. jeg snakkede med søs her til aften da hun ringede, hun spurgte mig om jeg nu var sikker på at hun er gravid, men det er jeg da, hendes brystvorter er blevet meget størrer og hun er også blevet stor om maven og tung *G*.. Ja hun er en del størrer end Lucky, så jeg håber at hun snart føder, det er sgu lidt trals at gå og vente sådan..

Men ellers sker der ikke så meget, skal have skrevet lidt videre på min bog, puha er sørme kommet lang.. Men selvfølelig bliver det ikke til så meget i fremtiden da jeg jo skal i gang med uddannelsen, men jeg skal nok nå det..

Nåå ja på lørdag skal jeg til fest hos Ole, det bliver vildt, det er altid nogen vilde fester han holder, vi bliver omkring 17 til spisning, ja også vil de jo i byen senere, men nu må vi få at se, jeg skal jo også holde øje med lilelmis...

Nå vil ind og se lidt fjernsyn inden jeg går i drømmeland.. Kære dagbog du er for skøn, det er sgu godt at "vennerne" herinde fik mig til at blive, det er jeg sgu glad for..

Sov sødt og dejligt..

Knus

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Idag endnu et lys... :o) er publiceret 27/11-2002 23:30 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.