Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Så er det i dag, at der skal holdes en sammenkomst for mig her på mit job i anledning af mit 10-års jubilæum. I lørdags - den 1. marts 2008 - var det 10 år siden jeg blev fastansat i det job jeg har.

Og det skal så fejres med en lille sammenkomst kl. 11.30 i dag. Min afdelingsleder sagde, at hun nok skulle sørge for bespisning osv. Jeg skulle bare dukke op. Jeg er allerede begyndt at få "sommerfugle" i maven af nervøsitet. Hvad skal der ske? Jeg har jo ikke rigtig prøvet at være midtpunkt for den slags receptioner før. Jeg har været med til dem, men aldrig som midtpunkt. Bare jeg nu ikke bliver bedt om at holde en tale. Det kan jeg ikke.

Da jeg kom på job, nu her til morgen, stod der en blomst på mit bord. Det var en tak fra en skole, fordi jeg havde indbundet en stor stak bøger for dem. Det havde de virkelig sat stor pris på og det ville de gerne takke mig for ved at give mig en blomst. Det var da en sød tanke fra dem og jeg havde jo bare indbundet bøgerne som en del af mit job, så jeg havde slet ikke forventet noget.

Nå nu må jeg tilbage til mit arbejde - inden receptionen venter senere i dag...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det idag!!! er publiceret 05/03-2008 09:50 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.