Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Hej fra Gudum!

Klokken er nittentredive onsdag den 5 marts og jeg er træt i ben, fødder og ryg. Jeg er udenfor normal undervisning i denne uge, da jeg har køkkentjans. Sammen med en anden kursist, står jeg for frokost og aftensmad - og det er hårdt skal jeg hilse at sige, at gå og stå på et køkkengulv hele dagen.

Den har stået på lasagne, filodej-indbagte kalkunbryster, diverse sunde grøntsagsupper, kyllingesalat, stegt kylling, alt sammen med grøntsagssalater, frugtsalater, supper og dressing til + masser af vand.

Vi får jo 6 måltider dagligt: 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Mellemmåltiderne består af kaffe/the med frugt, knækbrød eller riskiks til og af og til en grovbolle. Idag havde min medkursist Jytte bagt en bradepande-kage til eftermiddagskaffen, sund og fuld af nødder, rosiner og andet spændende, så hun var på hitlisten.

Jeg skriver jo lidt ind imellem og selvom jeg ikke rigtigt har fundet inspirationen frem herovre endnu, så har en underviser set nogle af de tekster jeg har begået, hvoraf nogle er publiseret på Pennen. Underviseren har formået at få mig til at oplæse en af mine tekster fredag morgen til morgensamlingen. Den hedder 'Syndefaldet' og er ikke tidligere publiseret.

A'propos det med at blive publiseret, så har en kursist fundet så meget inspiration og glæde at hun har begået mere end 70 malerier, livsglade og farvestrålende. Hun havde fernisering på skolen i lørdags og havde fin lokal pressedækning og et flot fremmøde. Malerierne skal hænge på skolens fællesarealer indtil videre, bortset fra dem som blev solgt under ferniseringen.

Et lille dyk i humøret er overgået mig, og jeg sover ikke ret godt pga. vand i lungerne. Det er irriterende at vågne klokken 01 om natten fordi man gurgler. Jeg er ikke god til at sidde op og sove så jeg sætter mig ved skrivebordet og læser indtil lungerne er faldet lidt til ro. Sover så noget blandet resten af natten, og må tage en middagslur i løbet af dagen - det er selvfølgeligt ikke en straf at sove til middag, men jeg går i tilgift tidligt iseng for i det mindste at hente noget sund søvn før klokken 24.

Iøvrigt var holdet ude og botanisere forleden. Klosterheden er vor nærmeste nabo, så vi tog på vandring og så blandt andet bævernes dæmninger. Iaften er en del kursister gået til forpremiere på dilletant i forsamlingshuset og imorgen står den på 'Les miserable' i Holstebro.

Selvom jeg sidder i computerrummet under taget, og kan høre regnen piske mod vinduerne, så hører jeg osse en kursist ned i opholdsrummet spille på klaver - det er hyggeligt.

Om en time står den på aftenkaffe/-the og så finder jeg derefter min seng med den bog af Finn Søeborg jeg er igang med.

Tidligere har jeg omtalt at ernæringslæreren har fortalt hver enkelt af os, hvad der den ideelle vægt og næringsindtag. For os der er overvægtige nævnte hun at et vægttab på ½ kg om ugen vil være fornuftigt at stræbe efter. Jeg har været her 2 uger og 3 dage og har tabt mig 3 kg.

Nå, imorgen står den på lammekølle til frokost og smørrebrød om aftenen. Nogle vil spise ude ifm. 'Les miserable'.

Højskoleophold er nu ikke det værste jeg har oplevet. Kan anbefales, selvom det er stærkt vanedannende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt liv forude 10 er publiceret 05/03-2008 20:07 af Robert Kallehave.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.