To grønne sløjfer - fire måls&

Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Jeg ville bare gerne have, at hesten ikke skulle løbe udenom, og jeg skulle huske banen. Vi fløj gennem det hele, alt passede, bortset fra tredje spring i omspringningen, hvor vi fik en bom pga for sent afsæt. Øv, men super godt gået, over al forventning. Vi blev nr. 3 i klassen. Mor og far var at kigge. Og lillesøster også. Og verdens bedste hestepasser. Var så glad!!

Endnu vildere var det dog næsten i dressuren, hvor jeg gerne ville ride til mindst 58 % - han har ikke verdens bedste trav - men overraskende fik jeg super gode karakterer: 61,3 - som rakte til en tredjeplads igen. Numsen plantet solidt i sadlen, så det var bare godt! Er så stolt af min hyp.. Som var lidt stiv i dressuren, men det er han altid - så hvis han nu lærer at slappe helt af - er vi altså smågode!! Vi kan i hvert fald gode ride til 65 pct hvis ALT klapper.. Tror jeg nok.. Det er i hvert fald en drøm - der ikke nødvendigvis behøver gå i opfyldelse men pyt.. Hesten var bare en superstjerne i dag, så vigtigt, fordi vi skulle hjem til Fyn, og vise os frem.. Skønt med lidt succes!!

I morgen gælder det introduktion af en ny "indlogerende" til stalden. Hun passer ikke rigtig ind, så nu må vi se hvad der sker. Håber hun smutter igen hurtigt.

Blev simpelthen nødt til at ringe til soldaten og juble over dagen. Han jublede med!! Og ville gerne smage den kage jeg skylder i stalden!! Hehe..

De skal lige på øvelse en uges tid - så han er ikke hjemme den næste uge.. Og så tror jeg nok at de skal til USA små fjorten dage.. Ikke dårligt!! Er ikke spor misundelig - ville ikke med - men ville gerne en tur til USA engang..

Er ved at søge nyt arbejde. De siger at jeg skal arbejde første gang uden løn, for at "de kan se mig an".. Det virker bare sindssygt, at jeg skal rende rundt en hel fredag aften for mine blå øjnes skyld? -så tror jeg skal søge et andet sted hen, for pengene er ret vigtige.. Kontoen er ret hårdt belastet :-s

Jeg er skrup fuld af kærlighed, lykke og iver. Det går ud over min hest, der gengælder med super oplevelser. Det er fedt!!

Take care out there!!

F

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget To grønne sløjfer - fire måls& er publiceret 30/03-2008 21:18 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.