Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Jeg kan ikke lure hvorfor, men når fjernsynet er tændt på DR1, runger lyden. Det samme er ikke tilfældet, hvis jeg skifter til TV2.

"Og det var Danmark". Nationalfølelse. Jeg er træt efter arbejde fra kl syv i morges. Trænger til en lur. Trænger til at føle lidt omsorg. Trænger til at stene lidt. Så jeg har sat mig foran mit fjernsyn. Så også "Diagnose søges", som blev sendt forinden det nuværende program. Følelsen af danskhed, vælder gennem min krop - til en blanding af Dronningens: Gud bevare Danmark - og Kim Larsens: "Kvinde min".. Havde jeg været på den anden side af jorden, kunne jeg have fældet en tåre. Jeg tror rent faktisk, at jeg under min forrige udlandsrejse til Australien - fældede en bette tåre, da jeg hørte en dansk sang på et diskotek. Det var dengang Bent Fabric var in.

Kvinden i fjernsynet, vil gerne leve og dø i udlandet - men begraves indenfor landets grænser. Jeg sidder fast her nu. Men når tiden kommer, vil jeg ud og teste, om vingerne kan bære. Jeg skal nok komme tilbage igen, men Danmark virker for lille til at kunne stimulere mig gennem et helt arbejdsliv. Det kunne desuden være mega fedt, med udenlandsk kompetence. Eller også kunne jeg læse videre i udlandet - når jeg engang har skrabet penge nok sammen?

Væk vil jeg i hvert fald..

...Danmark, mit fædreland!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En mislyd er publiceret 07/04-2008 14:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.