Helene klarer ærterne. Og strejke!

Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det har været en ret god dag i dag. Der er ikke sket det store, men når vejret er godt holder mit humør sig som regel også højt (medmindre nogen eller noget bevidst arbejder på at holde det nede).

Var på tur med børnehaven i dag - det var fprholdsvist koldt, og mine støvler er ikke hvad de har været, så jeg fik våde tæer...
Så hjem og til informationsmøde omkring den kommende strejke...
Vi medhjælpere strejker jo så ikke i denne omgang, men må ikke modtage børn når pædagogerne strejker... Den første uge skal vi bare møde op i børehaven og følge en forberedt arbejdsplan (hvori der sikkert kommer til at være en del oprydning).
Helenes børnehave lukker jo sjovt nok også, da vi er i samme kommune. Jeg tager da bare Helene med til hvadend de sætter os til... Havde jeg tænkt. Men "der må ikke passes børn i kommunens institutioner", heller ikke vores egne børn. Hvor langt ude er det? Det efterlader jo bare medhjælperne med større pasningsproblemer end de fleste andre forældre... De fleste forældre har da mulighed for at tage deres børn med på arbejde når institutionen er lukket... Der bliver 'holdt øje med os', men regner da med det er muligt at gemme ét barn i en dukkekrog, skule de pludselig komme forbi. Og endelig - hvad ville konsekvensen blive. De kan ikke tilbageholde min løn, og så tager jeg altså ikke en irettesættelse så højtideligt... Skal i øvrigt også hente Lucas kl 1 når skolen er slut, for SFO'en er jo også lukket og da vi bor et stykke udenfor byen, er der ikke noget der hedder at han selv kan gå hjem!
Møg system... Der er jo ikke nogen der gider at strejke. Det er bare noget fagforeningen synes de skal trumfe igennem uden at spørge os - altså pædagogerne, selvom det er dem der skal betale strejken med deres månedsløn, som de ikke får fuldt refunderet, og slet ikke til den første. Ovenikøbet skal de så betale et strejketillæg i denne måned på 300 kr. Er glad for jeg ikke er i fagforening...
Jeg har ikke talt med én pædagog (hverken hos mig selv, eller hvor jeg ellers kender pædagoger), der synes den strejke er en god idé. Helt ærligt!! Hvad skal det til for...

Hehe ;) Nåede lige at sige, jeg var i højt humør, før jeg fandt en masse at bitche over ;)

Efter mødet havde jeg fri... (Faktisk tyve minutter før mødet sluttede)
Hentede børnene og vi købte to 20-liters pottemuld med hjem... Regnede bestemt med at det måtte række til vores forbrug. Men ak... Tror jeg må købe fire til imorgen, hvis det bare skal komme tæt på at række :)
Vi fik sået ærter i min plantekasse, som jeg fik af Bo, da jeg i sin tid flyttede ind her på gården. Jeg lavede huller, og Helene puttede ærter i. Vi har overtaget 2 mindre plantekasser fra de tidligere lejere, som børnene får én hver af. Vi fandt en godt våd plantesæk fra sidste år, som vi åbenbart havde glemt i haven, og med den og resterne fra de to nye sække, kunne vi fylde halvdelen af Helendes kasse op, og hun fik også plantet ærter, så kan hun jo plante blomster i den anden del, når vi får fyldt den op :)

Angående episoden i Helenes børnehave i fredags, med Helene både havde revet og taget kvælertag (hårdt), og pædagogen der gerne måske ville have os til en ekstra samtale... Så har hun nu trukket tilbage :)
Hun har sovet på det, og talt med kolleger om det, og problemet er vist ikke så stort som det lige voksede inde i hendes hovede i fredags. Jo, problemer er der, men dem med Helene er ikke store, men mere de ting, de mener der provokerer Helene til at gøre som hun gør... De har nogle 'uheldige' grupper, der er strenge/moppende. Helene slår fra sig, hvor de andre nøjes med at råbe eller blive kede af det (er min fortolkning af hvad jeg fik med midt i garderobekaoset). For de mener også Helene virkelig har forbedret sig, og at den episode, kan ses som et engangstilfælde, hvis man ser et par måneder tilbage.
Det var dejligt at høre :)
Jeg er helt afgjort klar over, at jeg har en skøn datter, følsom og bestemt(egenrådig) på en gang, og omsorgsfuld. Meget omsorgsfuld. Og følte ikke, at problemet var så stort - heller ikke efter beskeden i fredags - for jeg ved også, at der er nogle børn dernede, hvis adfærd i perioder går Helene på - selvom hun ikke lader sig tromle.
Men jeg ser hende jo ikke i børnehave. Og ved derfor ikke med sikkerhed om det er den stride side de ser mest dér, selvom hun ikke dagligt kvæler, slår og river... Så det var rart at høre, at problemstillingen bliver trukket godt tilbage...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helene klarer ærterne. Og strejke! er publiceret 09/04-2008 21:19 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.