S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
7 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Tanker
Luxuryline
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
5 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
8 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
2 år siden
En mission i livet
Salomon
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Så er det idag, jeg skal hjem til min mor, hendes lille sorte lortehund (jeg smiler), min far, min lillesøster, min storesøster, hendes to små drenge, hendes mand,....og min søsters nye kæreste. Jeg glæder mig heeeelt vildt.

Der er altid meget leben, og god mad, og folk der skændes, og hund, der gør, og børn der græder og støv, der hvirvler, og mor der huserer og kommanderer, og far og mig der sidder og griner lunt af det hele i hjørnet, hvis han da ikke er faldet i søvn og jeg er online. Eller laver noget at andet tidsspilde.

Jeg glæder mig.

At jeg her lidt svært ved at se søsters nye fyr skyldes primært egoisme.... at det er hårdt at forstå, at man så hurtigt kan blive passé for den man elsker. Jeg føler med søsters gamle kæreste, på en lidt for egoistisk måde i virkeligheden. Det må jeg sgu se at komme mig over. Men jeg føler også med ham, fordi han var en pisse hamrende sød og dejligt og lækker og intilligent og trofast og lun fætter...

Gad vide, hvad det er, hun har fundet, der er bedre? Noget med modspil - uden tvivl. Og med al respekt er det måske også for eksens bedste. Min søster er helvedes dygtig til at snakke og ræssonnere, ud fra sit eget egoistiske perspektiv, så man blive helt i tvivl om, hvad der er rigtigt og forkert. Og hun er ikke til at stå for. Det kræver måske mere end en sød fyr, at tyre hende i længden.... hvad ved jeg. Hele det set-up, at hun har kunnet mærke efter i flere måneder, har kun kunnet lade sig gøre, fordi den gamle kæreste har været alt for godtroende. For sådan er han. Og lad mig tilføje, at jeg synes det er et sundt princip og en dejlig idealistisk indstilling at have til sin kæreste. Søsters gamle kæreste fortjener det absolut bedste. Det vil jeg sige til ham engang.

Nå...mit liv? Jeg har igen arbejdet en uge, og så set Mr. igår efter en uge med meget lidt kontakt, men planen i hus allerede mandag (som sidst).... og jeg glædede mig faktisk ret meget til at se ham, hvilket jeg var ret overrasket over. Han er sød og rar, har store brune øjne, når de bliver pakket ud af briller og kasket. Han er ukompliceret... og synes vidst at jeg er lækker. Og måske jeg også begynder at tænde ret meget på ham... som sagt finder jeg langsomt ud af, at jeg er sådan en Povlovs hund, der skal tilvænnes.... føler ikke umiddelbar tiltrækning. ... Måske er det sandt, ... jeg smiler ... muligvis ikke helt :) Men det glæder mig at vide, at jeg blev tilvænnet til J. Det var der bestemt ikke med det samme, de voldsomme og dejlige følelser, der senere kom. Det husker jeg tydeligt.

J ringede to dage efter, jeg havde sendt sms, om at jeg var ked af det. At han håbede jeg var bedre, og at han gerne ville snakke. Jeg svarede 'ja ja' (hvilket var hans irriterende kolde svar på min sms, efter den onde drøm forleden), han svarede tilbage 'du er sjov!' og jeg responderede 'er du virkelig?'. Kan mærke jeg får irriteret betændelse i hjertet af vores ufede, ironiske og hårde måde at kommunikere på. Det ER skide sjovt. Men det er også ... med vilje hårdt. Av av altså.

Jeg aner ikke hvordan han har det. Godt formoder jeg. Jeg savner ham, og drømmer stadig om ham. Meget. Senest i nat, i en anden mands arme. Jeg drømte for engangs skyld ikke had... jeg drømte at vi stod i hinandens arme og elskede hinanden, med visheden om, at ville gå, og snart gjorde det, og det eneste jeg ville var, aldrig at vågne. Blive der altid. Damn it, hvor jeg elsker min gamle kæreste, jeg kan sgu ikke gøre for det. Damn it. Jeg ville så gerne kunne blive Pletfrit Sind. Men, det kommer vel. 'Finder sted'!

Den store opgave på arbejdet affødte to lignende projekter, som jeg har været så pissestolt af at lave og gennemføre. Og...nu er de afleveret, og idag er der ikke 'røde' opgaver mere. Mindre stress, dejlig fredag.

Jeg er blevet bedt om at lave en musik video/ animationsfilm for en ven til en cd, der skal udkomme i juli... det er en sindssygt sjov opgave, og jeg glæder mig til at komme i kødet på den. Men men... tiden... hvornår fandens skal jeg lave den? Vil så gerne. Når man har siddet med små animationer af 6 sek. varrighed, så er 5 minutter en helaftensfilm. Fuck, hvor jeg tror, det kommer til at tage lang tid. Men men.... gentagelsens magt :) Og, det bliver sjovt og spændende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glæder mig til Søster! er publiceret 11/04-2008 08:02 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.