De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Eller får. På tirsdag henter jeg 4 røde amerikanere.
I går var mine forældre, hvor min far og jeg byggede først en hønsegård udenfor, dernæst et "hønsebur" i stalden. Der var hul i muren til hønsegården fra gammel tid, så vi fik hurtigt stablet det hele op. ELler hurtigt er måske så meget sagt, det tog da nogle timer, men da det var noget jeg gerne ville, virkede det ikke som om det tog vildt lang tid.
Så idag ringede jeg så til en der solgte unghøns, 20 uger, og på tirsdag kan jeg hente 4 stk. Jeg glæder mig helt vildt. Tænk engang, nu skal jeg til at spise æg fra mine egne høns. Det bliver da så over fedt!

Idag var jeg også igang med nogle overvejelser! Jeg overvejede kraftigt, om jeg ikke bare skulle acceptere brændenælder som en blomst, der hørte til i min have!
Den tidligere ejer har vist ikke fjernet brændenælder hele sidste år, så der er noget at tage fat på. Idag ryddede jeg op ved hindbærbuskene, der var rigtig mange brændenælder. Jeg kørte 4 trillebørerfulde væk, og der er 3-4 børefulde endnu, men det er det værd. At kigge på det stykke, der allerede er tømt for brændenælder, er bare en lykke og en sejrsrus flyder gennem mig, men på et tidspunkt overvejede jeg altså, at acceptere dem som en del af min havefauna. Og nu kan jeg også mærke følgerne af min kamp med nælderne. Selv om jeg havde havehandsker på, var der alligevel nogle af nælderne der trængte igennem, så visse områder af mine hænder og fingre føles konstant som om de sover. Men hellere det end meter høje nælder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig fik jeg høns er publiceret 12/04-2008 20:37 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.