Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Kære
Halina Abram...
4 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
5 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
3 år siden
Eller får. På tirsdag henter jeg 4 røde amerikanere.
I går var mine forældre, hvor min far og jeg byggede først en hønsegård udenfor, dernæst et "hønsebur" i stalden. Der var hul i muren til hønsegården fra gammel tid, så vi fik hurtigt stablet det hele op. ELler hurtigt er måske så meget sagt, det tog da nogle timer, men da det var noget jeg gerne ville, virkede det ikke som om det tog vildt lang tid.
Så idag ringede jeg så til en der solgte unghøns, 20 uger, og på tirsdag kan jeg hente 4 stk. Jeg glæder mig helt vildt. Tænk engang, nu skal jeg til at spise æg fra mine egne høns. Det bliver da så over fedt!

Idag var jeg også igang med nogle overvejelser! Jeg overvejede kraftigt, om jeg ikke bare skulle acceptere brændenælder som en blomst, der hørte til i min have!
Den tidligere ejer har vist ikke fjernet brændenælder hele sidste år, så der er noget at tage fat på. Idag ryddede jeg op ved hindbærbuskene, der var rigtig mange brændenælder. Jeg kørte 4 trillebørerfulde væk, og der er 3-4 børefulde endnu, men det er det værd. At kigge på det stykke, der allerede er tømt for brændenælder, er bare en lykke og en sejrsrus flyder gennem mig, men på et tidspunkt overvejede jeg altså, at acceptere dem som en del af min havefauna. Og nu kan jeg også mærke følgerne af min kamp med nælderne. Selv om jeg havde havehandsker på, var der alligevel nogle af nælderne der trængte igennem, så visse områder af mine hænder og fingre føles konstant som om de sover. Men hellere det end meter høje nælder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig fik jeg høns er publiceret 12/04-2008 20:37 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.