Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Soldaten, the man the mighty, meddelte i går, at han kommer hjem og låner min seng i morgen aften, så han når at få lidt søvn, inden de rejser på øvelse klokken lort. Så når jeg kommer hjem fra arbejde omkring midnat i aften, er min seng optaget af 183 cm lækker mand, der har forvarmet min dyne og som er klar på at kramme mig, til vi engang står op..

Han ER bare enormt sexet.. Vi snakkede om plastic-kirurgi forleden, hvor han kom frem til, at han gerne ville have lavet hans næse mindre.. Men, hans tud er jo en del af hans ansigt, en del af ham..? Heldigvis er det dog ikke et presserende ønske.. Hehe..

Føler mig som verdens næst-heldigste person.. Har en super gammel ven i Odense jeg kan hygge med når jeg trænger OG en perfekt mand i soldaten, der stoler så meget på mig - og omvendt - at han får adgang til min lille hybel for at sove, og til gengæld får jeg så lov til at låne hans bil mens han er afsted? Jeg ved ikke hvad det er, men det kan klart anbefales, hvis man er til det!!

Så hans mazda og jeg, tager en smuttur til Fyn på onsdag. Min mor trænger til at blive luftet, så søster og jeg har planlagt en lille tøsetur, hun ved - næsten - ingenting..

Det nye arbejde er heldigvis ikke så slemt som først antaget, var kun ti min forsinket i går - og jeg nåede trods alt at indhente en endnu større forsinkelse.. Jeg er lidt stolt!!

..Og ret lykkelig!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forvarmet dyne i aften er publiceret 13/04-2008 09:19 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.