15 år siden

Hverdag der æder en

Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Den hjem-løse
Ansu Orheim ...
8 måneder, 29 dage siden
Puhh, jeg synes jeg er træt træt træt hele tiden...

Det gik ellers så godt med heftigt højt forårshumør. Og i aften HAR jeg faktisk spist sund aftensmad.

Hvad mere skal man gøre? Løbe en tur midt på dagen og spise vitaminpiller hver morgen? Jeg føler mig lidt drænet...

MEN MEN MEN
Igår blev jeg ringet op af min veninde, som spurgte om jeg ville med til Berlin i weekenden, Og ved i hvad? Naturligvis vil jeg rigtigt gerne det!!! Har fået mandag fri, tager afsted fredag morgen. Juhuuuu, hvor bliver det fedt med en miniferie. Og weekenden efter er det dejlig gammel børnehaveveninden og mig og hendes søn på landet. Heller slet ikke dårligt. Glæder mig faktisk rigtigt meget til begge dele. Børnehaveveninde og jeg skal arbejde og gå ture og hygge med hendes dreng.. (og passe den skide lille hund) og anden veninde og jeg skal feste og drikke kaffe, og se spændende udstillinger eller noget andet. Jeg er så latterlig... jeg glæder mig utroligt meget bare til at sidde i bussen og snakke i overmorgen.

Arbejdet har ikke været helt så optur de seneste par dage... Jeg bokser med et logo, der ikke vil.... Æv, hader når det ikke rykker. Glæder mig til weekenden med børnehaveveninden af samme årsag. Der skal jeg arbejde med lille musikvideo/animationsfilm til tidligere bofælles kærestes musik. Det er noget Balkan/Klezmer gejl med tekster om reptiler og hvaler. Der er masser af sjove ting, at tage fat på... Men det er jo ud over arbejdstid, og jeg er helt kvæstet, når jeg kommer hjem. Bør begynde at træne direkte efter arbejde....slet ikke tage hjem. Bare direkte til oppepning. Ikke så meget for at træne som for...at hoppe sig op i humør. Fuck, hvor er jeg lad for tiden!

'Du er dårlig til at passe på dig selv, sagde Mr. en dag.... jeg griner... han er meget pertentlig. Aftaler næste tid hos frisøren allerede når han er der. Lugter overraskende ofte af svømmehal, og drikker skummetmælk både til morgenmad og aftensmad (kaffe er gift?!) Jeg eeelsker kaffe med mælk om morgenen. Men ok, der er helt sikkert nogen, der er bedre til at passe på sig selv end mig... og jeg kunne nok lære en del hvis jeg tog mig sammen.... Yoga engang om ugen (eller hver anden, fordi jeg konstant kommer for sent hjem fra arbejde) holder ikke i sig selv. Det er vildt sjovt og dejligt, men slet ikke nok. Sjovt fordi man får lov til at rode rundt på gulvet som en lille unge, og ligge med benene i vejret osv. Jeg nyder det, når det lykkes at komme til tiden.

Nå.. Om lidt skal jeg ud til ørestaden og deltage i en fokusgruppe-undersøgelse. Bliver sjovt at se, hvordan de laver det....mest derfor jeg tager med, og så for at se veninde og for at spise gratis slik :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hverdag der æder en er publiceret 16/04-2008 19:36 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.