Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Jeg har skrevet et brev. På baggrund af alt hvad der er sket gennem de sidste par år. På grund af alt hvad jeg har skrevet herinde, har jeg skrevet et brev. Men så skriver hans kæreste. Hans altid søde, rare, venlige kæreste. Og så kan jeg ikke fortælle ham det. Fordi hun er så interesseret og rar. Fordi hun også siger, han savner mig og at vi snart skal ses. Fordi hun har det fint med at jeg er en eks-kæreste og alt mulig andet. Fordi jeg burde have det fint med det hele. Men det har jeg bare stadig ikke.
Men jeg kan ikke give ham brevet. Lige nu kan jeg ikke bryde med ham. Men det bliver jeg nødt til. Fordi jeg har haft det med ham som jeg har. Fordi han har såret mig så meget og fordi jeg har været så ked af det alt for mange gange. Fordi jeg ikke længere har lyst til at have den følelse i maven, som jeg har. Fordi jeg har brug for at føle mig betydelig. Har brug for at han fortæller mig at jeg er betydelig. Ellers kan jeg ikke. Jeg bliver nødt til at give slip. Fordi jeg ved at vi har såret hinanden så meget, at vi er nødt til at give slip. Derfor kan ikke håndtere at hans kæreste pludselig er så frygtelig sød. Eller det har hun altid været. Men aldrig skrevet til mig og ført en rigtig samtale.
Men fordi jeg har skrevet de ting jeg har gjort. Fordi han har gjort det han har. Fordi jeg er blevet såret mere end jeg nogensinde har villet. Derfor er jeg nødt til at give slip.
---

Var ude og spise med tre gamle veninder i lørdags. Jeg priser mig lykkelig for at jeg har dem. De ved så meget om mig, og der er rigtig mange ting jeg kun kan grine med dem over. Hvor er det fantastisk. Den sødeste tjener blev vi betjent af. Han var bare sådan rigtig pæn. Virkelig pæn. Bare pæn. (Okay, fik alle fat i at han er pæn? Hihi). Je's kæreste arbejder på caféen, vi spiste på, og jeg skal bare sige til hvis jeg ville i kontakt med ham. Det tør jeg da ikke altså. :) Men måske man skulle tage imod tilbuddet og tage chancen. Bare for at se hvad der sker. Fordi jeg aldrig har prøvet bare at skrive til en før, som jeg synes så sød ud. Det skal vel prøves, ikke??
Men ellers en kanon hyggeligt aften. Barndomsminder kom frem på bordet og selvom de har kendt hinanden altid og jeg først er kommet til senere, så virkede det bare ikke sådan. Helt fantastisk. :)
Vi endte hos A. til noget hyggedrik. Dejlig aften var det. Helt sikkert.
På lørdag drager vi til Tyskland på roadtrip. Jeg glæder mig. :)
---

Der er 9 skoledag tilbage og hvor er det surrealistisk. Kan slet ikke lige forstå at det snart er nu. Det man har ventet på i 3 år. Det er ved at være nu. Første eksamen blev offentliggjort idag. Vores AT. Heldigvis skal jeg ikke op den dag vi offenticielt får læseferie. Det ville jeg hundme også være træls. Pubcrawl dagen før, så det ville jeg blive nødt til at afmelde. Men heldigvis ikke. Glæder mig helt vildt til pubcrawl. Og er mega spændt på at få mine sidste eksamner og vide. Hver gang vi snakker om eksamensforberedelse og hvordan det kommer til at foregå, bliver jeg helt nervøs. Jeg har slet ikke lyst. Vil bare gerne have huen. Men meget surrealistisk er det stadig.
Studenterruten er også på plads og hele uge 27 er optaget af studenterfester. Det bliver alletiders. :)
---

For nogen uger siden skrev jeg til R., som i R. jeg gik i folkeskole med og har fortalt om før. Ham som der var mange indviklede ting med, men som jeg snakkede med for et stykke tid siden. Tænkte at det var lang tid siden jeg havde hørt fra ham og ville derfor skrive til ham. Drengen har så slettet mit nummer, fordi han mener det ville være underligt at begynde at snakke sammen igen efter så lang tid. Og jeg ved at det ikke er ham, der har bestemt at vi ikke skal snakke sammen. Ikke fordi at jeg synes, at jeg er så vigtig, at man selvfølgelig gerne vil snakke med mig. Men fordi at det ville han aldrig gøre ved nogen. Det kommer bag på mig at hans kæreste ikke er kommet videre og stadig ikke kan håndtere at vi snakker sammen. Men hun kommer nok aldrig videre. Synes simpelthen det er latterligt og fortalte ham at jeg synes det var en tom undskyldning. Han er godt klar over, at jeg ikke tror på at det er ham, der har skrevet det af sig selv. Men sådan skal det nok være. Desværre.
---

Den sidste fest på skolen på onsdag. Og alle skal med. Det bliver skide godt. Det værste er at J. og Al. vidst kommer i byen bagefter. Det har jeg ikke lyst til at de skal. Jc. mener det er en helt fantastisk idé, for så kan vi møde hinanden der, så det ikke er så akavet næste gang. Men tror nu det bliver mærkeligt. Og det gider jeg ikke. Men nu må vi se. Heller ikke sikkert at de kommer.

Må hellere komme videre. Søsteren mener vi skal hygge.:)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi har såret hinanden for meget er publiceret 23/04-2008 20:13 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.