16 år siden

Reserven

Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Et eller andet sted er jeg skuffet. Og jeg ved ikke hvorfor. Je. skrev for nogle dage siden, at han havde slået op med sin kæreste. Fordi han ikke kan finde ud af at have en længerevarende forhold og fordi han savner mig. Lad nu vær! Det har ikke noget med mig at gøre.
Vores samtale kom til at handle om, at han sagde at han lige siden før hans kæreste (eller ekskæreste) kom ind i billedet har ville være sammen med mig. Jeg troede ikke på ham og det var lidt det, det handlede om.
Han fortalte, at han kom til festen på skolen igår. Jeg havde ellers bevidst undgået ham de sidste par dage, fordi han havde spurgt om jeg ikke kunne skaffe ham en billet. Jeg kunne ikke overskue at han skulle være der. Så jeg undgik ham, men det hjælper jo ikke meget, når han så finder en anden løsning. Pokkers.

Men igår var han der. Han var der alt for meget.

Til en festlig forfest drog jeg sammen med resten af klassen. Stemningen var høj og det var alletiders at være samlet. Jeg kan huske vi kom ind på skolen. Men hvordan jeg er kommet ind, i hvilket skab min jakke ligger og hvem der gav mig en øl i hånden, aner jeg ikke. Ud på dansegulvet gik det, hvor jeg i rokoko stive tilstand dansede adskillige danse. Men pludselig overmander kvalmen og jeg hiver Li. med hen og sidde. Inden jeg indser at jeg bliver nødt til at finde toilettet, får jeg kastet op på gulvet. Foran resten af klassen. (Pludselig er forundringen over, hvorfor de altid har haft den idé at jeg altid brækker mig, ikke så stor). Underligt nok får jeg det bedre efter denne seance, hvilket jeg aldrig plejer efter jeg brækket mig. Men med ét var jeg klar til at invadere dansegulvet igen.

På trappen møder jeg Je. Samtalen bliver ikke særlig lang, da Aj. hiver mig med videre. Jeg synes, jeg kan erindre at vi støder på hinanden flere gange i løbet af aftenen, og at vi har snakket sammen. Men om hvad, aner jeg ikke. Det sidste jeg kan huske fra skolen, er at vi har stået og diskuteret om et eller andet. Han hiver fat i mig flere gange, fordi jeg prøver at gå. Til sidst er jeg blevet sur og er gået. Og jeg aner ikke hvad jeg er blevet sur over. Hvor er det irriterende. Jeg skal have snakket med ham.

Forsætter ned i byen med to venner. Jeg smider skoene, fordi mine fødder gør så pokkers ondt. Hvilket har resulteret i, at mine fødder er fuldstændig smadret i dag. Min storetå var helt blodig da vi kom hjem igår. Jeg må være stødt ind i et eller andet mens vi har gået.
Pludselig begynder jeg at tude pga. noget Je. har sagt, tror jeg nok. Men igen, jeg ved det ikke. De to andre går lidt foran mig, så alene giver jeg mig til at tude. Og idag, aner jeg jo intet om hvad pokker det er jeg har tudet over. Jeg må lære at drikke med måde.
Da vi endelig ankommer til byen, er det eneste jeg kan se et væld af mennesker. Det kan jeg slet ikke overskue, så vi tager hjem og spiser pizza.

Det er noget pis det hele. Tror ikke mig og Je. er uvenner. Jeg kan bare huske, at vi diskuterede hans ekskæreste. Garanteret vi har diskuteret om han skulle kysse mig eller ej. Og garanteret at det er mig der er blevet sur at han ikke ville. Fordi han sagde noget andet den anden dag. Og det er noget lort at jeg bliver sur over det, for det skal jeg ikke. Han skal i hvert fald ikke vide at jeg bliver sur over det.
Hvorfor skal han også begynde på det hele igen. Vi skal ikke til at genoptage det hele. Det går ikke. Jeg har været hans reservepige alt for længe. Jeg gider det ikke længere. Jeg er så bange for, han fylder mig med lort. At det hele skal starte forfra. At jeg aldrig kommer videre. At ham og hans eks finder sammen igen. At han faktisk ikke kan lide mig, som han siger, han kan. Jeg bliver nødt til at få snakket ordentlig med ham altså. Fuck altså.
---

Vi har 4 skoledage tilbage. Hvor er det mærkeligt. Det er svært at blive ved med at holde koncentrationen. Vi afleverede den sidste aflevering igår. Den sidste aflevering nogensinde. Det var en god følelse. Men underligt. Nu er det bare snart slut. Om et par måneder skulle jeg gerne være student. Mærkeligt. Det virker uoverskueligt lige nu. Men det er til gengæld også meget i min verden der gør lige nu. Så det er ikke så mærkeligt.
På torsdag skal vi på pubcrawl. Egentlig er reglen at man holder sig vågen hele natten. Men tror den bliver svær at holde fra torsdag morgen til fredag eftermiddag. Jeg må have noget søvn på et tidspunkt.
---

Jeg skal til bryllup. Jc. og C. har fastsat en dato, så til september skal jeg mit første bryllup. Jeg glæder mig. Og vi skal lave polterabend også. Det bliver ikke bedre. Og hun bliver sådan en flot brud. Uhh. :)
---

Skal arbejde hele dagen imorgen. Hvorfor tilbød jeg dog det helt frivilligt? Og lørdag også. Men kan bruge pengene. Sårh. Søndag skal vi til kobberbryllup ved min farmor på Sjælland. En hel dag med min stedmor. Yes mand. Det bliver bare alletiders. Har ikke besøgt eller snakket med dem længere. Har ikke rigtig lyst, men nu har min halvsøster fødselsdag i næste uge og min far har inviteret os over til hans fødselsdag ugen efter. Så der er man ligesom lidt tvungen. Ej, det er også okay. Jeg gider bare ikke høre på hende for lang tid af gangen. Øv.

Nå, skal have kigget på nogen højskoler med mutti.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Reserven er publiceret 01/05-2008 20:54 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.