Forbudne enker og Karelen

De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Neurotransmittere forén eder ! - Man henvises til at google neurotransmitter og læse om menneskekroppens egen overlevelsesbetonede produktion af naturlige, humørstimulerende stoffer. Wikipedia kan anbefales. Kort sagt : jeg vil vedligeholde mit gode humør ved nærværende skriftlige forteelse !

Der var ingen enker i Glostrup Hallen, men et par svenskere havde forvildet sig over sundet for at bidrage med Afrikansk Hornspindel, Afrikansk Fågelspindel (må være fugleedderkop)og Xenesthis Immanis. Dejlige bidrag med hår på benene og en god størrelse !

En kaffepause i kantinen med tilhørende tankeflugt : De må simpelthen være for farlige at udstille ! De sorte enker må være for farlige !

En sød pige ved en stand kunne med stikord på min blok bekræfte min anelse...Bekendtgørelsen om privates hold af særlige dyr...

Har ikke undersøgt bekendtgørelsen endnu, men det kommer, for jeg er for nysgerrig til at lade være.

Sorte enker har ikke noget som helst at gøre med Karelen, hvis man ræsonnerer rationelt, men jeg lider nu heller ikke seriøst af slige tilbøjeligheder.

Frie fabelader, løjer og lanterner ! Jeg fik idéen om Karelen, da den søde unge pige leverede et glimrende stykke skriftlig kommunikation til svar på mine spørgsmål om enkerne. En døvbleven kan, åbenbart i nogle tilfælde, med fordel vise andre mennesker oprigtig interesse med blok og pen i hånden. Jeg kommer alligevel til at benytte det mere og mere efterhånden som mit sidste øre lukker ned.

Nå, Karelen. Jeg vil til Finland med rygsæk på ryggen og blok og pen i hånden. Der må være nogle finner med nogle gode historier - man er vel fyldepen ! Karelen med sine finlandssvenskere og russiske tilbøjeligheder. Edith Södergran, ortodoks kirke, Vinterkrig, hvide og røde og finnebørn. Og så skal det være til sommer, så jeg kan tilbringe nogle dage nord for polarcirklen med midnatssolen.

Måske jeg skulle starte med at anskaffe mig en udgave af Lost in Translation, inden jeg bestiller værelse på et vandrerhjem eller to ? Jeg har aldrig fået set den, men aner, at den nok ikke er helt så umulig at relatere til for en hørehandicappet på tur i Finland.

Det bliver enten Helsinki eller Karelen og så et sted nord for polarcirklen.

Det startede med Glostrup Hallens reptilmesse og enkerne, men jeg har jo gjort opmærksom på, at jeg ikke altid gouterer rationelle ræsonnementer lige godt !

Nå, jeg er sulten og vil lave mine hjemmelavede fritter med røræg til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forbudne enker og Karelen er publiceret 04/05-2008 14:11 af Camilla Rasmussen (II) (Camra).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.