Have-opdatering, mors dag og musik

Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Igår da det var min tidlige dag, og jeg vidste der var noget have, der SKULLE ordnes på et eller andet tidspunkt tog jeg mig sammen og gik ud i haven trods mennekser... (Lyder så menneskesky, men altså sådan skal det jo heller ikke forstås, vil bare gerne kunne slappe af og være mig selv i min have). Og ja, fik en del kommentarer og gode råd, og lidt small talk... Men det er ok... En del af det, der gik mig på forleden, var jo også, at min udlejer, og min nye nabo, havde lagt en masse planer om havens fremtid, som jeg slet ikke havde æret med på, men ham manden der flytter ind, virkede nu vældig flink, og som én man kan finde ud af fornuftig løsning til alle parter med. Han gjorde meget ud af at fortælle at det hegn der kommer op altså bliver meget lille, at de har rykket grænsen lidt, så jeg får noget mere have, og at han selv mest var til det praktiske hårde arbejde, det dér fin-nusseri med blomster og dekoration var ikke lige ham. Det var lige alle de ting der havde gået mig lidt på. Og selvom hans kone så er til det dér fin-nuseri, så skal vi da nok kunne blive enige...
Vil stadig meget gerne have et andet sted, tættere på selve byen, og med egen have... Men det er ok...

Skal på udsalg med Christina i dag, og mødes bagefter med Camilla, og så finder vi en mors dag-gave sammen. Det er første gan g i mange år vi har været ude sammen og finde én. De sidste par år har det været lidt snakken sammen, og så er der en der har meldt sig til at finde hvad vi er blevet enige om... Det bliver hyggeligt :)

Er blevet helt vild med Mika... Kan ikke forstå jeg ikke har opdaget ham noget før... Det begyndte med at jeg har hørt "Big Girl you are Beautiful" i radioen de sidste par dage og først troede det var et Queen-nummer der var gået min næse forbi... Og nu tror jeg bare jeg må have hans album :)
Jeg er jo normalt sådan én, der høre gmmelt musik *(beatles og Queen og den slags) så det er helt nyt for mig, at finde nye kunstnere jeg er helt vild med :) (Her tænker jeg så også på Scissor Sisters). Men hvis jeg så skal være helt ærlig, tager de jo også lidt en gammel tråd op... De har jo lidt af den samme charme over sig som de 'gamle' havde... :)
Blablabla :)

Skal på arbejde nu, og må smutte igen :)
God solskinsdag til alle...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Have-opdatering, mors dag og musik er publiceret 08/05-2008 11:13 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.