Ekstra-fødselsdag... Og masser af kage :P

Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Et forsøg på en kort tekst i stikordsform da Lucas (der ikke kan falde tidligt i søvn i weekender) sidder og venter på jeg kommer hen og ser Harry Potter med ham.

Pga. strejkern, der nok mindst kommer til at vare 2 uger, er den årligt traditionelle afskedsgfest for de kommende skolebørn pludselig røget af programmet. I dag var sidste dag vi så dem, så vi måtte jo holde en afslutning så godt vi nu formåede...
MEN. Det betød så at deres mapper, med billeder som de plejer at få skulle være færdige i dag. Og ikke om to uger. Og det er er mig der står for det, da det er mig, der har mest styr på det med computere. Så har siddet med den bærbare inde på personale stuen siden i onsdags... Men færdige blev de... Så godt som det nu kunne blive nu hvor de fleste billeder gennem de 3-5 år de har været i huset er gået tabt, da vores gae computer blev stjålet...

Forleden dag talte Helene i tlf med min mor. Pludselig ud af den blå luft siger hun, at hun har fødselsdag, og hun ionviterer mormor og morfar til middag... Hmmm Om 1½ måned Helene...
Men vi besluttede at lege legen færdig og inviterede dem til fødselsdags middag i dag, fredag. Pludselig havde Lucas også fødselsdag igen ;)
Lucas tog så med Christian fra klassen hjem i dag, og Helene og jeg tog i Kvickly og hyggede os med at købe ind til spaghetti med kødsovs, Vanille/Choko-kage og jordbærtærte med friske jordbær :) (Kage skulle vi skam ikke mangle ;)
Helene er så huslig. Choko/vanille-kagen lavede hun selv, kun med mundtlig vejledning fra mig, der lavede tærte bund og creme til jordbærtærten (en lækker én, med marcipan i bunden, der bagefter blev chokoladeforet).
Mine forældre er så lige gået for en halv time siden. Super hyggelig aften :)

Imorgen skal Bo og jeg ud og spille disc golf med Bos søstre og kærester... Det har jeg aldrig prøvet før. Glæder mig til at prøve det.
Søndag skal jeg ingenting.

Hele næste uge er planlagt i.fht. strejke. Jeg skal i princippet arbejde fra 8-14 hver dag, men går kl 1, så jegh kan nå at hente Lucas. Til gengæld tager jeg så den bærbare med hjem, og arbejder på billedsortering herhjemme en time hver dag...
Daniel, der har børnene fra lørdag til mandag har lavet sin tid om, så han først skal være på arb kl 2, og jeg henter så Helene samtidig med Lucas skal hentes fra Skolen.
Tirsdag arbejder min far hjemme og tager sig af Helene. Onsdag regner jeg med Bo kan tage hende (skal lige have det endeligt bekræftet). Torsdag er de igen hos Daniel, og han har styr på pasning. Fredag tager Christina hende.
Og har derudover fået at vide i dag, at hvis man ikke har andre muligheder, er det nu 'lovligt' at tage eget barn med på arb. under strejken...

Hmmm.... Nåh... Stikordsform blev det ikke meget af ;)

Men nu er jeg da færdig, og skal se HArry Potter :)

God Weekend.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ekstra-fødselsdag... Og masser af kage :P er publiceret 16/05-2008 23:57 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.