Ekstra-fødselsdag... Og masser af kage :P

Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Et forsøg på en kort tekst i stikordsform da Lucas (der ikke kan falde tidligt i søvn i weekender) sidder og venter på jeg kommer hen og ser Harry Potter med ham.

Pga. strejkern, der nok mindst kommer til at vare 2 uger, er den årligt traditionelle afskedsgfest for de kommende skolebørn pludselig røget af programmet. I dag var sidste dag vi så dem, så vi måtte jo holde en afslutning så godt vi nu formåede...
MEN. Det betød så at deres mapper, med billeder som de plejer at få skulle være færdige i dag. Og ikke om to uger. Og det er er mig der står for det, da det er mig, der har mest styr på det med computere. Så har siddet med den bærbare inde på personale stuen siden i onsdags... Men færdige blev de... Så godt som det nu kunne blive nu hvor de fleste billeder gennem de 3-5 år de har været i huset er gået tabt, da vores gae computer blev stjålet...

Forleden dag talte Helene i tlf med min mor. Pludselig ud af den blå luft siger hun, at hun har fødselsdag, og hun ionviterer mormor og morfar til middag... Hmmm Om 1½ måned Helene...
Men vi besluttede at lege legen færdig og inviterede dem til fødselsdags middag i dag, fredag. Pludselig havde Lucas også fødselsdag igen ;)
Lucas tog så med Christian fra klassen hjem i dag, og Helene og jeg tog i Kvickly og hyggede os med at købe ind til spaghetti med kødsovs, Vanille/Choko-kage og jordbærtærte med friske jordbær :) (Kage skulle vi skam ikke mangle ;)
Helene er så huslig. Choko/vanille-kagen lavede hun selv, kun med mundtlig vejledning fra mig, der lavede tærte bund og creme til jordbærtærten (en lækker én, med marcipan i bunden, der bagefter blev chokoladeforet).
Mine forældre er så lige gået for en halv time siden. Super hyggelig aften :)

Imorgen skal Bo og jeg ud og spille disc golf med Bos søstre og kærester... Det har jeg aldrig prøvet før. Glæder mig til at prøve det.
Søndag skal jeg ingenting.

Hele næste uge er planlagt i.fht. strejke. Jeg skal i princippet arbejde fra 8-14 hver dag, men går kl 1, så jegh kan nå at hente Lucas. Til gengæld tager jeg så den bærbare med hjem, og arbejder på billedsortering herhjemme en time hver dag...
Daniel, der har børnene fra lørdag til mandag har lavet sin tid om, så han først skal være på arb kl 2, og jeg henter så Helene samtidig med Lucas skal hentes fra Skolen.
Tirsdag arbejder min far hjemme og tager sig af Helene. Onsdag regner jeg med Bo kan tage hende (skal lige have det endeligt bekræftet). Torsdag er de igen hos Daniel, og han har styr på pasning. Fredag tager Christina hende.
Og har derudover fået at vide i dag, at hvis man ikke har andre muligheder, er det nu 'lovligt' at tage eget barn med på arb. under strejken...

Hmmm.... Nåh... Stikordsform blev det ikke meget af ;)

Men nu er jeg da færdig, og skal se HArry Potter :)

God Weekend.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ekstra-fødselsdag... Og masser af kage :P er publiceret 16/05-2008 23:57 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.