Smooth Criminal
Olivia Birch...
6 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
25 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
5 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
3 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
"Det smukkeste i Haderslev, er splitflaget over kasernen."

Det splittede Dannebrog, vækker en smule nationalitetsfølelse, vejrede fra flagstangen monteret øverst på de tyske bygninger. Jeg havde aldrig troet at de indtil videre to år jeg har tilbragt her, skulle ende med at være så dybdegående helende, og her inden vejs ende, dybt splittende. Man kan ikke sammensætte sit liv, så det består udelukkende af mennesker og andre personer, der er positive for ens egen udvikling. Hvad enten man vil eller ej, ryger man ind i mennesker, der ved første øjekast virker reelle - og dernæst viser sig at være noget nær giftslanger i forhold til personlige relationer.

Min stædighed, og min selvsikkerhed på mange områder, har fået lov til at genudvikle sig hernede, i fred. Stille og roligt. Igen blev jeg som jeg kender mig selv: En "No-shit"-person. Man skal ikke gøre noget, hvis det ikke giver mening. Man skal ikke sige noget man ikke mener - undtagelsesvis selvfølgelig hvide uskadelige løgne.

Selvom jeg ikke kender byen fra ende til anden - og på trods af, at der er masser af steder jeg endnu ikke har sat min fod, er jeg stillet og roligt blevet indlemret i fællesskabsfølelsen, der nu engang eksisterer i den lille "landsby" den sønderjyske storby dog stadig præsterer at være. Ikke at følelsen er påtvunget overhovedet - men den vanlige vennekreds har nu alligevel fået en særlig værdi, omend jeg ikke kommer til at holde kontakt med alle af dem.

If somebody asked me if I could fly - I would say yes!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det smukkeste her... er publiceret 21/05-2008 09:36 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.